tiistai 21. heinäkuuta 2015

Neulonta: Pinkkiä ja keltaista villatakissa + Neulemiitti JyväskylässäVillatakkivillitys jatkuu. Kaava on sama vanha, mitä aina käytän, mutta tällä kertaa langankireys neulekoneessa oli 7 eikä 8. Etukappaleista tulikin napakammat ja päädyin laittamaan tähän napit. Hihansuut ja takin reunat on virkattu käsin. Kiitokset Millalle pohjanapeista - virkkasin niiden päälle pinkillä langalla päälyset. Napit ovat aika massiiviset, ehkä seuraavaan takkiin vosin laittaa hitusen pienemmät. Mutta ihana villatakki kuitenkin - värit ovat todella pirtsakat ja kokonaisuus tyttömäinen. Kiitokset myös jälkikasvulle kuvaamisesta!

Langat: Louhittaren Luolan Väinämöinen väreissä Aurinko ja Ärjy, valkoinen Kirjopirkka. Lankaa kului 408gr.


Tässä muuten muutama kuva lauantailta Titityyn järjestämästä Neulemiitistä. Tapahtuma järjestettiin Jyväskylässä Toivolan Pihassa. Sää suosi meitä ja paikka oli todella kiva. Oli myös mukava nähdä naamoja blogien takaa!


Matkaseurana minulla oli Milla, joka kävi takomassa huivineulan.


Minä taas olin varautunut ylläolevalla neuletakilla automatkalle (3h meni vauhdilla päätellessä langanpäitä...) , kuvassa olevalla violetilla huivilla ja hitusen tein myös talveksi säärystimiä. Vähän niinkuin vaihtelua, jo yksi työ alkaisi puuduttamaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti