maanantai 13. heinäkuuta 2015

Neulonta: Väriä villasukissaAnoppini teki minulle sukkatilauksen ja lupasin auttaa. Hän suunnittelee hyvin konservatiiviselle ystävälleen "pilkettä silmäkulmassa" lahjaa ja halusi antaa hänelle todella värikkää villasukat. Tunnustan, että en sitten lahjansaajan tuntien pystynyt ihan värikkäimpään suoritukseen, mutta eiköhän Luohittaren Luolan Väinämöisellä (väri Sirkus) ja Zauberballin jämillä (tasapainottamaan väripläjäystä) päästä aika kohtuulliseen lopputulokseen?


Väriyhdistelmä on lopulta parempi, miltä se alussa tuntui, yksivärinen punainen resori tekee terää. Sirkusta on vielä jäljellä, mutta itselleni valitsen ihan erilaisen väriyhdistelmän. Olen taipumassa purppuraan, sillä tässä wurmintapaisessa-pipossa violetti sopi ihan hyvin lankaan. Mutta helppo lanka Sirkus ei ole. Vyyhdillä se on herkullinen, mutta työssä todella levoton.

Lankaa kului sukkiin 70 gr. Kuvista muuten huomaa, että minulla on vähän liian iso jalka sukkiin :D

1 kommentti:

  1. On kyllä "ällön" levottoman värikkäät sukat. Siis sillee hyvällä tavalla. Kivasti tuo punainen liukuu vaaleampaan varpaita kohti. Jännän näköinen kantapää

    VastaaPoista