tiistai 8. marraskuuta 2011

Inspiroidu 184: KiiltokuvaLapsena keräsin kiiltokuvia monta valokuvakansiollista. Viime vuonna tein päätöksen että en niitä enää säästä, koska lapsuuden suosikit eivät oikein sopineet omaan korttiaskartelun tyyliini. Isot kasat kiiltokuvia löysivät uuden kodin poikani päiväkodista. Onneksi säästin muutaman aikuisempaan makuun sopivan vanhahtavan "kiiltsun", sillä muuten olisinkin ollut ongelmissa Inspiroidu-haasteessa, jossa skräppileiskassa piti käyttää kiiltokuvaa.

Tällä kertaa kokoaminen alkoikin ihan nurinperin, kun käsissäni olivat nuo kaksi naisen "päätä". Niille piti etsiä sopivanväristä taustapaperia ja koristeita. Kun ne oli löytynyt tuli uusi ongelma - mikä kuva nyt tähän sopisi? Tyyli ei kyllä iske yhtään pikkupojasta kertovaan kokonaisuuteen, mutta sitten onneksi törmäsin paperiin, johon olin printannut muutaman anopin&appiukon kuvan korttia varten... Sävyt menivät nappiin ja sain vähän erilaisen leiskan kerrankin luotua. Olen lopputulokseen tyytyväinen - erittäin tyytyväinen (kuva tosin on turhan kellertävä valaistuksesta johtuen). Sain kaipaamani kerroksellisuutta ja koristeellisuutta. Paperit olivat Graphic 45 (pohja), October Afternoon (koristeet) ja lisäksi pitsejä ja nappeja kirpputorilta. Lisäilin vielä feikkiompeleita koristeisiin ja oikean siksakin pohjapaperiin.

3 kommenttia:

  1. kaunista! kiiltokuvathan saivat sinut aivan uudenlaisille urille :)

    VastaaPoista
  2. Hieno. :) Kivoja muotoja papereissa ja hyvä rykelmäasettelu. Mulle on tuo kiiltokuvien käyttö skräppäyksessä jostain syystä tosi vaikeeta, joten taitaa jäädä väliin tämä haaste...

    VastaaPoista