lauantai 5. marraskuuta 2011

Jämäkirjaimet käyttöön

Jämäkirjaimien kasa on kasvanut askarteluharrastuksen pidentyessä. Olen yrittänyt kiltisti muokata kirjaimia (p/d/b/q A:ksi, jne) mutta jossain vaiheessa alkaa käsissä olla liikaa kirjaimia, joilla ei oikein saa mitään kivaa tekstiä aikaiseksi. Tätä ongelmaa olen lähtenyt nyt ratkaisemaan käyttämällä kirjaimia koristeina. Värittelin sekalaiset setit kokonaan mustiksi yhteneväisen ilmeen takia ja innostuin käyttämään niitä raitoina. Näin syntyikin useampikin pohja saman aiheen  (synttärit) ympärille. Sain lisäksi tuhlattua arkillisen silhuettitarroja (aiheena koirat...) näiden leiskojen koristeena.

Mustien kirjaimien, silhuettitarrjen ja tekstien yhdistelmä oli ihan hauska ja se sopi kivasti pehmeästi sävytettyyn pohjaan. Ainoa ongelma nyt tuli otsikon kanssa. Kun mustia kirjaimia on PALJON, miten otsikko pitäisi tehdä, jotta se oikeasti vielä erottuisi sivusta? Nyt en ole tyytyväinen tuohon harmaaseen "ruoka" - sanaan... Tässä alemmassa leiskassa otin eri väriset tarrakirjaimet, mutta tässä leiskassa kirjain"raitojen" osuus olikin jo vähäisempi.
2 kommenttia:

  1. Upeita leiskoja ja hauskat kirjainkoristeet. Otsikon voisi ehkä kehystää, jolloin se erottuisi koristekirjaimista tai ehkä otsikkotekstin voisi piilottaa kirjainten lomaan, jolloin sen ei tarvitsekaan erottua.

    VastaaPoista
  2. hienot sivut! alemmassa otsikko tosiaan erottuu selkeämmin.. siinä on kaikin puolin tosi kiva asettelu ja meninki!

    VastaaPoista