sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Enkelikortti

Tämä viikko on ollut yhtä puuhastelua kaiken muun ääressä, paitsi askartelupöydän. En ole ehtinyt tehdä kuin pari korttia. Viikon kohokohta oli toki perjantaina Kädentaidot-messut, missä pääsin hakemaan inspiraatiota ja tekemään löytöjä :)

Messujen aluksi perjantaina kävin heti hakemassa Maijulta nimmarit kirjaan ja tämä kortti onkin  juuri Maijun korttitekniikat kirjan inspiroima. Pääsin vihdoin messuilla ostelemaan lisää tehosteaineita mm Snowtexiä ja "timanttirouhetta", joita opettelin tässä kortissa käyttämään. Leimakuvan reunat peittelin lumiaineeseen ja ripottelin timanttirouhetta päälle. Samoin lisäilin lävistettyihin lumihiutaleisiin myös lumiainetta sekä kimalle liimaa. Pohjapaperin reunat käsittelin musteella.

No tuli messuilta löydettyä myös mistejä ja Distress Ink-täyttöpulloja (haluan opetella tekemään taustoja enemmän itse), MD stansseja miehiseen makuun (autoja ja laivoja), Teippitarhan teippejä ja vähän kaikkea pientä... Ja näittä kaikkia pitäisi päästä kokeilemaan.

Osallistun tällä kortilla Piiskiksen jouluiseen bingoon rivillä ruskea - vintage - enkeli.

Kortin materiaalit:
Paperit: jouluinen paperi kirppisostoksena, craft-palanen jämäpaperiesta
Leimat: Tekstileima Finnstamper, Enkelileima Crafty individuals
Musteet: Distress Ink Vintage photo  ja Archival Ink Seepia
Muuta: Snowtexiä ja timanttirouhetta, Kars lumihiutalelävistin, Kimalleliimat Stickles Cinnamon ja  Crystal, höyhen ja palanen pitsiä.


7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, arpa suosi sinua Lauran korttihaasteen arvonnassa! Laittaisitko minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin lähetän sinulle pienen yllärin! Laura

  VastaaPoista
 2. Todella upea lopputulos, kivasti olet peittänyt tekstin reunasta tehosteaineilla, hienoa;-))m

  VastaaPoista
 3. Kiitos osallistumisesta! Kaunis kortti. Minäkin messuilin viikonloppuna ja nyt on kanssa kaikkea uutta mitä tarvii päästä kokeilemaan!

  VastaaPoista
 4. Upea! Ihana tuo tehosteaineilla tehty koristelu. Itsekin olen hamstrannut kaikenlaisia töhniä pitkin vuotta, mutta kortteihin en ole oikein osannut niitä kuitenkaan käyttää :-) Sen sijaan olen "löytänyt" Flower Softin, jonka ostin viime vuonna ja jota en silloin "osannut" käyttää :-)

  VastaaPoista
 5. Oli kiva nähdä messuilla. Ihana, että olet inspiroitunut tekemään taustan kirjan ohjeita soveltaen. Nyt vaan todellakin itse tekemään taustoja ;)

  VastaaPoista