maanantai 7. marraskuuta 2011

Voihan villasukka


Villasukkamania on iskenyt myös minuun. Samalla kun hypistelin Taitoshopissa tuubihuiveihin lenkkimohairia, ihastelin herkullisia pirkkalankoja. Ja sorruin ostamaan muutaman kerän kirjopirkkaa. Toisesta kerästä tulikin miehelle isänpäiväksi villasukat. Mies on valittanut, että teen kaikennäköistä käsilläni, mutta yli kymmenen yhdessäolovuodenkaan jälkeen en ole tehnyt hänelle villasukkia. No nyt saa villasukat! Mikään suuryllätys tämä miehelle ei ole, sillä olen sovitellut sukkaa ahkerasti hänen jalkaansa samalla kun olen kutonut... Siippa sai päättää teenkö ohuet vai paksut villasukat ja näihin sukkiin sitten lisättiin toiveesta toinen lanka, pirkkaa sekin.

Osallistun näillä villasukilla Amalian marraskuun haasteeseen aiheena - villasukka :)

Langanlopuista tulee muksulle sitten omat villasukat, mutta ne teenkin varpaista alkaen ja kaksi sukkaa kerralla.  Sorruin nimittäin ostamaan tälläisen kirjan:6 kommenttia:

 1. Sukkien kutominen on kyllä kivaa, valmistuu nopeasti ja tulevat käyttöön. Tuo varpaista ylöspäin sukkine neulominen on niin käytännöllistä, en ymmärrä miksi niin ei ole tehty aina.

  VastaaPoista
 2. Raikkaat sukat ja tuo kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat villasukat. Väristä täydet pisteet!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos osallistumisesta haasteeseen! Ja tuo kirja tosiaan on mielenkiintoinen, täytyy laittaa joululahjalistaan:)

  VastaaPoista
 5. Kivat sukat!

  Laitahan näytille sitten sukkien valmistuttua nuo varpaista kudotut! :)

  VastaaPoista