tiistai 22. marraskuuta 2011

Lauran korttihaaste #10 - Luonnos

Minulla on tuo lasittunut katse, kun nyt tekee ihan kamalasti mieli jotain hyvää ja herkullista ja epäterveellistä... Minun täytyy kyllä kokeilla samaa korttia vielä jouluisin sävyin, kun kauppojen hyllyt notkuvat joulukarkkeja ja joulusuklaita eikä ole vielä joulukuukaan.

Monen muun askartelijan tavoin, pysähdyin Kädentaidot-messuilla kuolaamaan Teippitarhan ihania masking teippejä. Tosin en vain tyytynyt kuolaamaan, vaan jouduin tekemään ahkerasti päätöksiä, mitkä teipit voisin ostaa. Aivan upeita värejä ja hauskoja hillittyjä kuvioita oli tarjolla. Tässä kortissa kokeilin Askartelupirtiltä oppimaani tekniikkaa, jossa korttipohja koristellaan erilaisin teipinpalasin. Lisäksi vielä ajoin koko komeuden BigShotin läpi Timpan kohokuviointikansion kanssa.

Osallistun tällä kortilla Lauran korttihaasteeseen #10, jossa oli luonnos pohjana. Tiputin kylläkin muutamat koristeet pois kuvan oikeasta alalaidasta. Siitäkin huolimatta mieheni kutsui korttia yhä "hörselöiseksi". 

Tämä kortti myös on vastine Nea-Idean Arjan minulle heittämään haasteeseen, missä hän toivoi minulta korttia, jossa on örkki ja sana "suklaata" :) Samassa tilauksessa muuten tuli minulle upeat nimikkoleimasimet Kiitokset Arjalle, että pystyin hieman muuttamaan omannäköiseksi heidän valmista settiä!

Kortin materiaalit:
Leimat: Doodle factory, Nea-Idean (tekstileimat)
Kohokuviontikansio: Sizzix Gridlock
Muuta: Teippitarhan mt masking teippejä, pyykkipoika Tiimarin poistokasasta, puuhelmet vaatteen tagista kierrätettynä,  kraft-korttipohja on Sinellistä

14 kommenttia:

 1. Onpas pirtsakat värit, ihana energiapommi!

  Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 2. Hauska kortti ja kauniit leimasimet!

  VastaaPoista
 3. tosi kiva kortti ja hurjan hienot leimasimet!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kortti ja teippitausta toimii aina:)

  VastaaPoista
 5. Hih, tiedän tunteen, kun tekee hyväskää mieli, ja kaikki kätkötkin on syöty!:D
  Pirtsakka kortti, ihanan värikäs!:)

  VastaaPoista
 6. Mainiota! Kiitos kun vastasit haasteeseeni tällä ihanalla hyväntuulen kortilla ja veit ideaa myös eteenpäin jouluiseen suuntaan! Hienoa! Kiitos! :-) SannaS oli pari viikkoa sitten tehnyt kynttiläkortin (jossa yleensä on tuikut) Marianne-karkeilla ja siitä jouluinen versio Suklaata ja Karkkia -teksteillä olisi kyllä aika mainio! Mutta tällä kertaa haastan vain itseäni! Idean saa kyllä poimia ja kehittää sitä taas eteenpäin ;-)

  VastaaPoista
 7. Onpas hauska kortti=D Toi sopis just hyvin mulle;)

  VastaaPoista