keskiviikko 23. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste #79 - Harmaa + 1 muu väri

Tämänkertainen p*skis oli vaikea. Kaivoin ja kaivoin silppulaatikosta harmaita sävyjä ja ei niitä paljon ollut. Kun vielä lähes kaikki DT:tkin olivat valinneet keltaisen toiseksi väriksi, olin pulassa. Ekana tein alemman kortin yhdistämällä harmaaseen vihreää (distressejä hangattu pohjaan, kiehkuroita leikattu ja kirjaimetkin ovat harmaanvihreitä). Nukkekodin tapettipaperi sopi hyvin Timpan talo-stanssiin, mutta lopputulos oli niin samanlainen kuin viime viikkoinen p*skiskorttini, että piti tehdä vielä toinen.

Nyt muistin nähneeni harmaata vielä jossain Tiimarin paperissa ja se löytyikin hakemisen jälkeen. Paitsi että tässä oli sekä valkoista että kultaa mukana. No, opin juuri että valkoinen ei ole väri :) joten kulta tuli harmaan kaveriksi tähän perhoskorttiin. Koristeet yksinkertaisia, kultaisia ja harmaita perhosia. Noi harmaat oikeastaan näyttävät hauskoilta varjoilta ja tästä kortista tuli paljon raikkaampi kuin ekasta.

7 kommenttia:

 1. Joo, tämä jälkimmäinen on hurjan mielenkiintoinen ja katselin ihan kuvasuurennoksestakin kaikkia yksityiskohtia. Todella Hieno! :-)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienon kortin olet vaikeuksien jälkeen kuitenkin saanut :) Hauskasti tosiaan meillä DT-läisillä oli monella keltainen parina - minäkin olin sen tällä kertaa valinnut vaikka yleensä suosin harmaan kanssa pinkkiä tai vaaleansinistä! Vaihtoehtoja on siis monia ja ei todellakaan tämä vihreäkään hassummalta yhdistelmältä näytä!

  VastaaPoista
 3. Vau! Siis nämä ovat mielettömän upeita molemmat! Perhoskortti on ihanan herkkä ja tuo kullan kimallus todella kaunis ja tuo jälkimmäinen upean urbaani ja miehekäs.

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaavan ihania molemmat!!

  VastaaPoista