keskiviikko 5. joulukuuta 2012

P*skarteluhaaste #166 - Sininen ja valkoinen

Keskiviikko ja p*skarteluhaasteen aika. Tällä kertaa oltiin kovin isänmaallisissa väreissä, sillä teemana oli valkoinen ja sininen. Olen tehnyt tämän sivun taustan jo hetki sitten ja värimaailmansa puolesta se sopi hyvin teemaan, joten siitä sitten lähdettiin liikkeelle. Harvinaisen monta skräppileiskaa olen tehnyt p*skikseen viime aikoina :)

Tausta on jämäkirjaimista koottu. Päälle on sivelty paksu kerros gessoa peittämään oranssit, pinkit ja monen muun väriset sekalaiset kirjaimet. Kaveriksi olen tiputellut DI-täyttöpullosta hieman sinisiä musteita. Kaivelin valmiiksi printattuja sekalaisia kuvia ja siellä oli tämä kuva pojasta. Ilme oli suloinen, taisi olla herran itsensä ottama kuva. Vaikka kuvan laatu oli huono (kännykkäkuva ilmeisesti), niin se vain piti skräpätä. Ihailen taidokkaita kuvia muiden leiskoissa ja omiini tulee ---- öh jotain ihan muuta. Värjäilin rosetteja sopimaan paremmin taustan papruihin mistillä ja sekalainen kokoelma koristeita pöydältä pääsi mukaan.

Kuva on hieman ylivalottunut, joten yritän uusia sen paremmalla ajalla.. Pitäisi pyytää joulupukilta valokuvausstudioita...

1 kommentti: