sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Juhannusalbumi


Olen yllättäen innostunut tekemään skräppialbumeita. Tämä koristeellinen albumi iski silmään Askartelupirtillä Paperilohikäärmeen pöydässä ja nyt otin sen työn alle.

Kansi sai valkoista akryylimaalia pintaan ja koko albumi hyvin musta-harmaan sävytyksen vaikka aiheena olikin kesäinen Juhannus (teen selvästi aiheita aivan eri aikaan, kun kuvat on otettu...). Kokeilin otsikkoon tarrapintaisia aakkosia, jotkä päällystin siemenhelmillä. Tosin nämä helmet olisivat saaneet olla vieläkin pienempiä, sillä nyt teksti ei erotu taustasta tarpeeksi. Mutta tällä mennään ja kokeilusta on opittu...

Musta-harmaan sävytyksen piristykseksi otin hitusen turkoosia. Tein varastoistani löytöjä ja huomasin, että minulla oli 4Heures37 pahvipilviä hamstrattuna Anulta ja käytin niitä koristeina sivuissa. Paperit ovat lähinnä EP ja Scrapperin

Tällä työllä onkin hyvä osallistua Amalian maaliskuun haasteeseen, missä haettiin kerroksellisuutta.Sitähän löytyy niin taustoista kuin tuosta viimeisen aukeaman kuva"flipistä". Miksiköhän sitä oikein suomeksi kutsuisi, mutta kuvia oli enemmän kuin aukeamia, joten tein niistä tuollaisen selattavan pinon.
3 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo selattava pino! Ja kiva minialbumi.

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti albumin väreistä. Ja aion varastaa tuon Q-kirjaimen käyttöidean!

    VastaaPoista
  3. Täällä on aina hauska käväistä kurkkaamassa mitä olet puuhaillut=). Kivoja ideoita tuossa albumissa. Ja tuo q-kirjaimen käyttöidea on mainio, ko.kirjain kun jää aina käyttämättä aaakkosarkista.

    VastaaPoista