sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Minitaulut - mixed mediaa Finnabairin innoittamana


Mixed media on vienyt minulta pikkusormen ja erityisesti Finnabair:n työt kiehtovat minua. Tähän mennessä olen kuitenkin tehnyt vähemmän "metallisia" töitä ja päätin haastaa itseni ja tehdä enemmän Finnabairin tyylisen työn, jossa metalliset koristeet olisivat enemmän näkyvissä sellaisenaan.

Töissä siis on käytetty pohjalla gessottua kirjansivua ja kartonkileikkeleitä. Sen jälkeen hitusen DI-musteilla värittelin ruskean sävyiseksi pohjaa. Päälle laitoin roskia, vanerikoristeita, neppareita, parit lamput (jee, kylppärissä on nyt taas valoa, kun sain vaihdettua halogeenit...) ja erilaisia metallikoristeita. Koristeet on kiinnitetty akryylimediumilla. Päälle suihkin erilaisia misteja (Paperilohikäärmeestä Flat Fabioita, Colorwashia ja Dylusioneja). Poistin metallikoristeiden päälle päätynyttä mistiä rätillä pois. Lopuksi sivelin MicroGlazen avulla kullanväristä Perfect Pearlsiä tuomaan töihin hohtoa.

Haastoin muut Paperilohikäärmeen tytöt kokeilemaan tätä - katsotaan mitä he saavat aikaan....

9 kommenttia:

 1. huoh.. oot kyllä niin taitava!!! TOSI makee.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia! Olen myös mixed median -lumoissa, kun vaan olisi aikaa...

  VastaaPoista
 3. Siis todellakin aion kokeilla, ehkä ihan pientä taulun, mutta kuiteski :) lomalla viimeistään!

  VastaaPoista
 4. olipas hyvää suomea :D se piti vielä sanoa että hienot työt oot tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Selitäpäs minulle lyhyesti, että onko niissä millaiset säännöt? Koko vaatimuksia tms.?

  VastaaPoista
 6. Näissä mixed media-töissä ei ole mitään sääntöjä. Itse olen tehnyt kolmiuloitteisia töitä, pienimmät taulut ovat 10cm*10cm ja isoimmat 40cm*80cm.

  VastaaPoista