keskiviikko 28. elokuuta 2013

P*skarteluhaaste #198 - Kolmioita


P*skarteluhaasteessa työstä piti löytyä kolmioita. Haastetta pukkasi, sillä olin ennakkoon päättänyt, että työ perustuu gelliplatella tehtyyn taustaan - hain nimittäin kauan odotetun ison levyn Paperilohikäärmeestä eilen...

Tausta on siis tehty akryylimaaleilla kerrostaen gelliplaten avulla. Tuossa on 4cc tehty A4-kokoinen sivu, josta leikkelin korttiin sopivasta kohtaa palasen.

Kolmiot ovat Priman valmiita canvas-koristeita, jotka sävytin taustan väreihin Linday'n Flat Fabioilla (Wicked Witch Purple ja French Lilac Violet). Voila. Simppleit koristeet, mutta en millään halunnut peittää taustaa.

Tässä lopuksi vielä kuvat muista ensikokeiluistani gellin kanssa. Näistäkin tulee vielä kortteja. Gellin ja akryylivärien kanssa on se hyvä puoli, että kerroksia voi lisätä ja lisätä, jos joku vaikka ei onnistu ihan niin kuin aluksi suunnittelee. Taustoissa on käytetty muutamaa sapluunaa ja maskiakin kokeeksi. Niiden käyttöä minun täytyy kyllä vielä opetella gellin kanssa. Se ei suju ihan niin kuin youtube-videoissa...


2 kommenttia:

  1. Hienot sivut sinulla ja kauniita kortteja olet tehnyt.Löysin blogisi blogilistalta. Voit käydä katsomassa minun blogia jos haluat.

    VastaaPoista
  2. magee kortti!! =)
    ja hienoja gelli plate testailuja...

    VastaaPoista