keskiviikko 13. marraskuuta 2013

P*skarteluhaaste #209 - Resepti

P*skiksessa oli tällä kertaa reseptinä 5 timanttia, 3 lumihiutaletta ja naru. Illan pimeydessä en näköjään enää saa mitään kauniisti kuvattua ennenkuin rakennan itselleni kuvauskopin. Nykyisillä järjestelyillä pitää valokuvaus suorittaa kerran viikossa viikonlopun kalpeassa valossa...

Mutta olen tyytyväinen kuvasta huolimatta korttiin. Tällä mallilla teen varmaan muutaman muunkin kortin lisää - suikaleita on kertynyt silppukasaan ja ne sopivat hyvin cabinet-malliseen korttipohjaan. Lumihiutaleet on stanssailtu uudella IO-stanssilla, joka suoriutuu mallikkaasti näinkin reikäisestä kuvioista. Lisäksi hankin Sizzix:n magneettialusta, jolla todellakin on mukavampi stanssailla näillä ohuilla stansseilla. Nyt stanssi ja paperi pysyvät visusti yhdessä eivätkä karkaa....

11 kommenttia:

 1. Tosi hienot värit ja kaunis kortti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on, tuosta voisikin napata idean suikaleiden käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkkä ja kaunis kortti! Tykkään:)

  VastaaPoista
 4. Jaahas, en olekaan ajatellut tuota kabinet-mallia, pitääkin tehdä tällä....ja voi kun kauniit lumihiutalee.....mistä olet hommannut stanssit?
  Kaunis, tyylikäs kokonaisuus

  VastaaPoista
 5. Stanssi on Paperilohikäärmeestä. Näistä IO-stansseista on tehty lisätilaus sinne, kun testien perusteella nämä stanssit osoittautuivat erittäin laadukkaiksi. Leikkaavat kuin unelma.

  VastaaPoista
 6. Onpas hieno kortti, ihanat talviset värit!

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita lumihiutaleita tuolla stanssilla saa aikaiseksi. Korttikoko miellyttää kovasti silmääni, samoin suikalepaprut. Korttisi on IHQ !

  VastaaPoista