keskiviikko 4. joulukuuta 2013

P*skarteluhaaste #212 - Joulubingo

On keskiviikko ja p*skiksen aika. Tällä kertaa aiheena oli jouluinen bingo, mistä valitsin rivin Kuusi - Tähti - Sininen.

Korttisaldoni on nyt tapissaan ja blogiin riittää vielä joulukortteja julkaistavaksi ensi vuodelle asti... Joten tein jotain muuta jouluista eli tuunasin pahvilaatikon jouluksi. Tänne onkin hyvä sujauttaa jotain joululahjaa aattona.

Laatikko on alkuksi maalattu valkoisella akryylimaalilla. Sen jälkeen levitin lumihiutalesapluunan läpi tekstuuripastaa . Suihkuttelin kahta sinistä Lindy's mistiä pohjan päälle. Tummempi on Flat Fabio Danny Zuko's Denim ja vaaleampi on kimalteleva Starburst-sävy.

Sen jälkeen stanssailin Impression Obsessionin stansseilla akvarellipaperista kuusia ja pari poroa. Oletko muuten kokeillut jo Sizzinx:n magneettialustaa ohuiden stanssien kanssa? Minä en voi enää vaihtaa takaisin vanhaan. Nyt paperi ja stanssit eivät enää karkaa vaan napakasti pysyvät alustassa kiinni stanssatessa ja alustaa liikuteltaessa. Tuotekehitys on nyt mennyt ihan oikeaan suuntaan. Tähtiä on muutamia erilaisia - Perfect Pearls-kohomaalilla tehtyjä ja yksi stanssattu perinteinen keltainen...

8 kommenttia: