keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #225 - Kuvahaaste


P*skiksessa oli tällä kertaa inspiroiva kuva, pidin sen tunnelmasta ja värimaailmasta (vaikkakin siitä kyllä saa mieleen Hitchcockin linnutkin...).

Askarteluympäristö tänään ei ole ollut sen vastapainona inspiroiva. Kun yritin keskittyä kotiin kertyneiden töiden jälkeen askarteluluomusten innovointiin, niin seuraani tuli pari ekaluokkalaista ensin puolihuolimattomasti tuijottelemaan... kiehnäämään ja sitten herrat tunnustivat että "me ei keksitä mitään tekemistä". Yritin päästä leikkitädin roolista ensin kannustamalla erilaisiin aktiviteetteihin ja pian huomasin päätyneeni ohjaaman lautapeliä. Se taisi olla heille vähän liian vaikea vielä ja sitten siinä vierähtikin hetki....

Mutta pääsin sitten vihdoin palaamaan askarteluun (ja suljin korvani jälkikasvun vinkunalta soittoharjoitusten lomassa) ja muutamien takaiskujen jälkeen tälläinen yritys syntyi. Värimaailma tehty suihkeilla, linnut on ensin tuputeltu musteella sapluunan läpi ja lopulta embossattu musteella. Reunoja on myös embossattu musteella.

7 kommenttia: