sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Paperilohikäärme DT: Tuunattu pää


Jokelan tapaamiseen otin mukaan toisen Maikkikselta saamani "irtopään". Edellisen pään tuunauksesta onkin jo aikaa. Koska viimeksi tuunauksen teema oli metallia ja ruostetta, nyt halusin kokeilla värejä.

Tämän pään tuunauksessa käytin pohjustukseen väritöntä gessoa, pohjan väritykseen Vintaj patinamaaleja, doodlaukseen Shake-tusseja ja metallikoristeet saivat pintaansa vielä hopeavahan


Käsittelin ensin pään gessolla, jotta värit tarttuisivat siihen kunnolla. Vintaj-parinamaalit tosin tarttuvat myös metalliin, joten gesso oli pohjalla vain kaiken varalta. Sen jälkeen maalasin sinisellä ja violetilla maalilla pään kauttaaltaan. Kun värit olivat kuivuneet, valuttelin vaaleampaa violettia ja valkoista päätä pitkin alas. Kukkaset on väritetty Shake-tusseilla, Kukkasten keskustat on käsitelty Vintaj-maalilla. Lopuksi vahvistin kukkaset mustalla tussilla ja lisäilin hieman kiehkuroita.

Metallikoristeet ja kukkaset on liimattu Tacky Glue-liimalla ja väritetty Vintaj-maalilla ja sivelty lopuksi metallivahalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti