tiistai 29. joulukuuta 2015

Virkkaus: Projekti Peitto - viikot 12 ja 13


Projektipeitto EI ole jäänyt kesken. Erinäiset sukka-, tumppu- ja huivikiireet ovat vaan vähän hidastuttaneet sitä. Pienet neuleet kulkevat myös työmatkalla paremmin mukana, joten peitto on ollut vähän vaiheessa...

Nyt rivit ovat pitkiä ja postaan kuvan työstä aina parin ohjekerran jälkeen. Muuten työ näyttää siltä, että eihän siihen ole tullut mitään muutosta. Nyt tehtiin isompi rupeama ja aikaansaannoksista näkee perhoskuviot kuvan alalaidassa sini-turkoosilla. Muutenkin kuluneiden viikkojen rivit ovat olleet helppoakin helpompaa, pylvästä lähinnä.

Lankaa on kulunut ihan hirvittävästi näillä kierroksilla, sillä sain käytettyä kaksi kerää kesällä värjättyä Pirtin kehräämön kampalankaa. Painoa peitolla on nyt 1159gr. Kokoa on noin 110cm suuntaansa kevyesti venytettynä, 120cm reilummin venytettynä. Saapa nähdä, miten kivasti lopulta tämän saan pingotettua, ja missä...

Joudun myös vielä lankakaupoille, sillä turkoosit langat ovat lähestulkoon loppu ja vielä virallisia kerroksia on monta jäljellä ja varmaan niitä epävirallisia peitonkasvattajia sitäkin enemmän.

Viikko 12 ohjeet ja viikon 13 ohjeet eli aina riville 97 asti.

3 kommenttia:

  1. On kyllä todella upea peitto ja kauniit värit! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti, tykkään noista väreistä ja kuvioiden moninaisuudesta, ei tule tylsäksi tehdä. Eikös noin suuri peitto ole ainoastaan höyrytettävissä, en tiedä ketään jolla olisi riittävästi tilaa pingottamiseen - paitsi kaksinkertaisena. Voisko niin tehdä?

    VastaaPoista