sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Art journal: Haukkavuoren haaste


Eilinen päivä kului siivillä Haukkavuorella, jossa Seija piti askartelutapaamisen. Hän haastoi meidät käyttämään Timpan houneycomb-stanssia ja minä tein siitä art sivun (no, en ottanut mukaan muuta kuin art-tarvikkeet :). Kokonaisuus on aavistuksen tumma, mutta valkoiset kuvioinnit keventävät sitä ihan ok.

2 kommenttia:

  1. kivat värit <3 Voi hitsi, miten mä en huomannu sua Haukkavuoressa ollenkaan... Keskityin aika paljon haasteen tekoon, siinä menikin muutama tunti kummasti :D ja kiire tuli. Sain työn valmiiksi 3min vaille määräajan :D Kerran vaan kävin kiertelemässä. Nyt ostin Jonnalta Art Journal kirjan. Ajatus oli muhinut päässä pitkään ja nyt tuli aika pistää ajatus toiminnan asteelle. Nyt tilattu gessot ja jotain soft geeliä. Pitää tulla Art Journal tapaamisiin ja käydä tuol face ryhmässä + oon kattonu tubesta videoita.

    VastaaPoista
  2. Mä luulen, että mäkin keskityin niin paljon askarteluun (kun kerran oli siihen varattu paljon aikaa), että en käynyt niin paljon kiertelemässä. Ja istuin siellä yhdessä nurkassa vielä :D

    VastaaPoista