tiistai 16. elokuuta 2016

Neulonta: Pipoa ja briochia


Tämä pipo on ollut ehdottomasti ikuisuusprojekti. Aloitin ehkä toukokuussa, kun halusin opetella kaksivärisen patenttineuleen saloja eli briochia. Normaalit ihmiset tekevät ohjeen mukaan ja Puuhis on jääräpäinen ja haluaa minimaalisen avun kanssa kokea ahaaelämystä. Ja ehkä muutaman ärräpään ja niin poispäin.

Otin tavoitteeksi pipon ja harjoittelu tuotti tulosta, osaan nyt ainakin perusteet. Vielä on haasteita mm lisäysten kanssa ja seuraavaksi pitäisi aloittaa Stephen Westin kaulahuivi kalanruotokuvioisella brioschilla, jotta kavennukset ja lisäykset alkaisivat sujua.

Pipo sinänsä oli pieni katastrofi, jota vähän paikkailtiin (eli jatkettiin toiseen suuntaan päättelyn jälkeen vielä...) ja lopputulos on yllättävän ok. Päälle piti tehdä vielä muutama tupsukin. Pipo sopii väreiltään joko tämän kuvissa olevan kokopinkin kaulahuivin kanssa, mutta se sopisi myös tämän kaksivärisen huivin kanssa. Kaikissa näissä on samat Hedgehog Fibersin langat.


Paino:  63 gr
Lankaa käytetty 2016 valmistuneihin töihin: +1483gr (+ peitto 2999gr)

3 kommenttia:

  1. Onpa kaunissävyinen pinkki <3 ja upea varsinkin tuo kaulahuivi, hienot kuviot. Itsehän en tykkää yhtään neuloa tai virkata, vaikka sitäkin nuorempana joskus tuli kokeiltua. Nyt onkin hyvä aika lämpimämmille vaatteille. Mulla on kotonakin niin kylmä, että ei kovin hyvin pärjää edes tavallisilla vaatteilla. Täällä nimittäin vetää kamalasti. Onneksi ostin viime vuonna lämmittimen, ja uusi sähkösopimus tehty joten kai sitä vähän kohta uskaltaa jo alkaa käyttääkin. Ootkos muuten tulossa Tarun kurssille syyskuussa Kontulaan? Mä meen jollekin sunnuntain kurssille, jossa tehdään art pohjia ja leikitään mömmöjen kanssa. Saa nähdä miten sen jälkeen innostun taas journalingista, kun nyt se vähän on jäänyt atc korttien jalkohin :D No huh tulipas taas tarinoitua, no eihän mun nimi turhaan ole Satu, vaikka tarinani useimmiten ovatkin täyttä totta :D

    VastaaPoista
  2. Kiva pipohan siitä tuli! Varo vaan, kohta et muuta neulokaan kuin patenttia ;)

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen sellainen vilukissa, että kyllä villa-asusteet ja villatakit ovat tiukasti käytössä! Mulla on säännöllisiä skypettelyjä Tarun kanssa, että mömmöilyt tulee hoidettua yhdessä mutta kukin oman pöydän ääressä :) Tuotoksia on kiva jakaa toisille videon välityksellä.

    VastaaPoista