tiistai 13. syyskuuta 2016

Korttitalkoon tunnelmia (megapostaus)Syyskuu alkoi mitä parhaiten, nimittäin pääsin ensimmäistä kertaa mukaan Korttitalkoisiin. Tänä vuonna ne järjestettiin Seinäjoella. Paikalla oli paljon innokkaita askartelijoita ja löytyihän sieltä myös oma turvallinen poppoo: Milla, Taru, Maikkis ja Sanna. Anu-Riikka valitettavasti joutui perumaan tulonsa muutamaa päivää aikaisemmin.Ahkeria askartelijoita.


Saimme talkoissa aivan mega-runsaan aarrepakkauksen ja tavaraa kyllä tarvittiin, sillä viikonlopun aikana oli peräti 13 haastetta taisteltavana. Materiaaleja olivat lahjoittaneet Teippitarha, Paperinauha, Heidin korttipaja, Nannan paperi ja Helmi.


Minä selvitin kaikki haasteet (osan ehkä rimaa hipoen) ja mitä parasta - kerrankin  minulla kävi arpaonni ja voitin kaikkiaan 10 purkkia embossauspulvereita Heidin korttipajasta. Ihan mahtava palkinto.

Tässä niitä harvoja tunnelmakuvia tapahtumasta, jotenkin se valokuvaaminen taas unohtui... Lauantai-iltana pääsimme myös makkaranpaistoon.Tässä olivat kaikki aikaansaannokset, kortteja tuli muuten tehtyä 50 kpl (eli ei ihmekään että valokuvaaminen unohtui...). Ylemmässä kuvassa ovat kaikki haastetyöt.


Ensimmäinen haaste oli kakkupaperi ja koristelin mukana olleen tulitikkuaskin mustalla kakkupaperilla. Seuraavaksi vuorossa oli Heidin korttipajan leikkeleet ja pysyin tiiviisti jouluteemassa. Olin ottanut mukaan lähes kaikki joulumateriaalit, mitä kaapeista löysin. Tässäkin hyödynnettiin puoliksi aloitettua pohjaa ja viime vuodelta jääneitä leimauksia.


Kolmantena oli kirjaimen tuunaus ja minulla se oli P - niin kuin Puuhis.
Yöhaasteessa oli käytössä sapluunoita ja pääsin testaamaan haastevoittona saamaani neonsävyistä kohojauhettakin.


Teippitarhan haasteessa tietysti käytettiin teippejä. Pääsin myös korkkaamaan uusimman tekstistanssini Heidin korttipajalta.


Kuudes haaste oli Nannan Paperin ja Helmen sponssaama tagihaaste kukkasen kera. Lisäilin tagiin taustaan lisää kukkasia ja maalia ja lisäsin mixedmedia-tyylistä runsautta leikkeleillä.

 Seuraavassa haasteessa taas piti käyttää Teippitarhan mehupillejä ja myönnän että tämä otti koville... Menin kovasti aidan ali.


Kahdeksannen haasteen kohdalla meinasi tulla kiire. Aiheena oli Ruostemaalit, aikaa pari tuntia ja halusin mennä myös viikonlopun aikana lenkille. Päädyin värittelemään metallikoristeet, loikin vaihtamaan päälle lenkkivermeet ja ehdin kuin ehdinkin hölkkäillä 8km lenkin ja palata takaisin kokoamaan kortin ennen ajan loppumista. Suihkuun pääsin kyllä vasta kortin luovutuksen jälkeen :)Paperinauhan haasteessa oli pussukka täynnä kahvinsävyisiä materiaaleja ja lopputulos oli tälläinen.

Heidin korttipajan haasteessa taas kokeiltiin musteita ja kohotaskuja. Tämä kyllä antoi taas uutta intoa käyttää niitä omiakin kohotaskuja kortteihin.
Yöhaasteen selätys siirtyi aamun tunteihin, kun turnauskestävyys oli heikko. Valitsin riviksi keltainen - tähti- ei neliö.

Korttitalkoot-haasteessa oli ihana leikkele ja saimme myös yhteiskuvan printattuna. Hyödynsin materiaaleissa vielä ekan haasteen kakkupapereita ja pussukoista löytyneitä nappeja ja enamel-dotseja. Ja sain kuin sainkin käytettyä mukaan otettuja Brushoja edes sen kerran...

Viimeisessä haasteessa oli resist-kanvas käytössä.

2 kommenttia:

  1. Ihana fiilistelypostaus. Ai että meillä oli kiva reissu! :)

    VastaaPoista
  2. Hertzyykeli kun toiset on ollut aktiivisia askartelijoita :D kiva oli saada sut mukaan !! Ens vuonna uudestaan.

    VastaaPoista