keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

P*skarteluhaaste #84 - Bingo

P*skiksessa bingoiltiin herkullisen ruudukon  voimin. Valitsin riviksi Kraft-Turkoosi- Punainen ja paperit ovat "yllättäen" taas October Afternoonia. Tilasin aika paljon niitä :) Kirjaimet stanssattu Timpan stanssilla, neliöt Spellbindersiä, kiemurat Sissx ja sydänstanssi Marianne Design. Kuviopapereiden reunat on käsitelty musteella. Nauha löytyi läpikulkumatkalla Akateemisessa ja se on Papermanian paketista. Akateemisesta löytyi myös japanilaisia teippejä, joita monessa blogissa on osteltu. Täällä ne kyllä olivat kalliita ja hennoin ostaa yhden pakkauksen vain.


Jälkikasvu halusi ehdottomasti, että otan kuvan hänen samaan aikaan askartelemista veneistä. Tein yhden pohjan malliksi ja ylpeänä kerron, että 4-vee teki mallista katsoen loput itse. Tykit hänen omaa designia. Sopiikos muuten haasteen bingoon, ainakin kraft ja punainen löytyy ja luulisin että pitsapaketissa on jossain sinisen turkoosia :)

11 kommenttia:

 1. Mehevän värinen kortti, kaikkea kaunista olet sinne saanut laitettua. Ja lapsesta saattaa tulla laivanrakentaja isona :)

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti, jossa upeat värit!

  VastaaPoista
 3. Onnea korttikisan hienosta sijoituksesta! :)

  VastaaPoista
 4. Kivan erilainen kortti. Nauratti tuo jälkikasvun toive kuvata hänen työnsä. Pienestä se sitten lähtee ;)

  VastaaPoista
 5. Upea kortti, osui mun silmääni tosi maukkaana väriyhdistelmänä ja runsaana kuvioiden rikkautena! Mä niin tykkään kaikista kuvioista ja kiekuroista... Mustekäsittely on hieno! Ja mäkin nappasin Akateemisesta ton Papermanian nauhapaketin :)

  Vitsi kun vielä tietäs mitä mikäkin askartelutermi tarkoittaa. :o Pitää opetella ottaan selvää tekniikoista. Tässä sitä oppii kaikkia hienouksia. Mut toi sun kortti inspiroi!

  VastaaPoista
 6. Jes, tässä on osattu hienosti yhdistellä sekä värit, että materiaalit. Kokonaisuus ihastuttava kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
 7. Sun kortissasi on hyvän näköiset paperit. Ja tosi taitava askartelija sun 4v lapsesi!!! Lisää vaan tänne esille =)

  VastaaPoista
 8. Keunis kortti ihanat värit yhdes.

  VastaaPoista