lauantai 12. maaliskuuta 2011

Bingo DT-haku

Päätin oikein räväyttää ja tein sitten kortin Bingon DT-hakuun. Tehtävänannossa käskettiin tehdä kortti, jossa piti käyttää omia suosikkileimasimia, -materiaaleja ja -asioita. Katselin blogiani "sillä silmällä" ja reseptistä tuli seuraava:
  • Leikkureista perhoset ja boordileikkurit ovat olleet viime aikoina ehdottomat lempparit. Tässä kortissa olen käyttänyt Marianne Designin isoa perhosstanssia ja kahta muuta perhosleikkuria sekä Fiskarssin boordileikkuria. Leikkurit ovat minusta omiaan silpun hyödyntämiseen ja sitä onkin tässä kortissa hyödynnetty myöskin...
  • Väreistä suosikkejani ovat olleet ruskeat, vihreät ja turkoosinsiniset tai sitten ihan moniväriset skräppipaperit. Näistä valitsin craftin ja turkoosin tähän korttiin. Täytyy tunnustaa, että tein eka toisen kortin tätä vartin ja siinä oli niitä skräppipapereita. Niin vaikea päättää...
  • Leimakuvia korteistani ei yleensä löydy, mutta käytän leimasimia yleensä taustakuvana, tässä mukana tekstileimasin ja perhonen, jotka leimasin Broken China DistressInk:llä ja perhoset embossasin vielä värittömällä jauheella. 
  • Perhosiin laitoin vielä Pearl Maker:llä helmiä ja onnistuin ujuttamaan oman "erikoisuuteni" eli napin vielä korttiin. Yksi perhonen on glossyllä käsitelty. Ihan uutena juttuna käytin Tim Holtzin teippiä (nuotit).
Yleisesti korttini ovat aika yksinkertaisia enkä tähänkään korttiin oikein pystynyt lisäämään montaakaan elementtiä. Teen mielummin sitten useampia kortteja, jotta voin kokeilla erilaisia ideoita. Tätä korttia varten tein paljonkin erikokoisia perhosia, mutta yksi toisensa jälkeen niitä nypin pois kortista. Vähempi on parempi taitaa olla mottoni.

1 kommentti: