keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kynähommia


Olen säilyttänyt erilaisia maalitusseja vaakatasossa muovisessa DVD-laatikossa. Kun kyniä on paljon, säilytykseen laatikko on hyvä, mutta sieltä on vaikea löytää se oikea tussi. Tarulla oli reissussa kynät isossa nipsukukkarossa ja siitähän minä heti, että "hei, mäkin voisin tehdä noin".

Koska varastoistani löytyy MONTA kehystä, olikin korkea aika pistää niitä hyötykäyttöön. Kankaaksi valikoitui ehtaa marimekkoa 80-luvulta. Olisikohan tämä kankaankappale ollut meidän hippifiatissa verhona. Yllättävän hyvässä kunnossa se oli ja tein kaksinkertaisen pussin. Käsinompelu tahi huolellisuus ei kuulu hyveisiini, mutta toivotaan, että tämä kestää edes hetken. Nipsukukkaro olisi ommeltavaa mallia ja aina tuskailen tuon sisäpuolen harkanvarvas-pistojen kanssa. Pitäisiköhän kaataa vielä tonne purkki gessoa, niin pistot olisivat pienin ongelmani?


1 kommentti:

  1. Olen aina haaveillut, että osaisin tehdä tuollaisen nipsukukkaron. Ohje on tulostettu ja sangatkin ostettu. Koen vaan tosi vaikeaksi kukkaron tekemisen. Sangan sisään kun pitäisi osata laittaa se nyöri. KÄÄK. Vaikeaa sanon minä.

    VastaaPoista