torstai 13. lokakuuta 2011

P*skarteluhaaste #112 - Kakkupaperi

Kakkupaperi? Miten minä nyt kakkupaperiksi muutun? P*skiksessa siis piti käyttää kakkupaperia. Mulla siis ei oikein ole kakkupapereita. En leivo kakkuja koskaan ja en käytä kakkupapereita korteissa. Lopulta askarteluvarastoista löytyi yksi musta kakkupaperi, minkä olen saanu Arkkikaupan haasteesta palkintona.

Mulla on menossa "väriä syksyyn"-kausi, joten musta ei ole yhtään inspiroiva väri kortissa. Vaatteissa mustaa kyllä sujuvasti käytän ja olen innostunut virkkailemaan rintakoruja neuleisiin. Siitäpä se idea lähti. Tämä rintakoru ei sovi tuuleen eikä tuiskuun kuten villasta neulotut tuotokset, mutta sisätiloissa sitä voi käyttää piristämään päivää. Materiaalina ovat siis paperinaru, koristeteippi ja kakkupaperi. Tein tuollaisen viuhkanmallisen rintakorun lopulta, kun mulla oli violetin sävyissä vain ohuita paperinaruja. Ensin näin kakkupaperin jonkun paperiruusun terälehtenä, mutta nyt siitä tuli taiteltu taus noille pienille lehdille. Kiinnitys yksinkertaisesti hakaneulalla.

7 kommenttia:

 1. Musta kakkupaperi toimii todella hienosti kukan lehtien taustalla ja nostaa ne uniikilla tavalla esille! Kaunis koru, jossa juuri musta kakkupaperi erottaa sen edukseen muista paperinarusta tehdyista kukkasista!

  VastaaPoista
 2. Hauska! Ja niin erilainen, mitä kaupasta saa!

  VastaaPoista
 3. Tätä sanoisin luovaksi kakkupaperin käytöksi! Hienoa. :)

  VastaaPoista
 4. Vau! Tosi luova idea ja upee lopputulos

  VastaaPoista