keskiviikko 26. lokakuuta 2011

P*skarteluhaaste #114 - Ei perinteinen kortti


Viikon p*skiksessa piti tehdä jokin tavanomaisuudesta poikkeava kortti ja ajattelin kokeilla sitten tuikkukorttia, kun kerran en ole koskaan sellaista vielä tehnyt.

Paperit ovat DCWV:n joulupapereita viime kaudelta ja stanssatun poron (Sizzix, kiitos täsmennyksestä Piialle) olen saanut vaihdossa. Lumihiutaleet on tehty Sizzix:n boordistanssilla ja Kars:n lävistäjällä. Tästä tuli omasta mielestä runsas hyvin pienillä elementeillä. Johtuu varmaan siitä, että olen tottunut tekemään isompia neliökortteja ja tässä korttiala taitaa olla lähempänä perinteistä postikorttia.

Ajattelin, että olisi kiva, että tuikut näkyisivät rasiaosuudesta ja tein SP piparistanssilla parit aukot sinne. Hups. Jos seuraisi ohjeita, varmaan huomaisia lukea, että tuikkuja on tarkoitus pistää sinne neljä eikä kolme, niin kuin minä hahmottelin noiden aukkojen perusteella. Mun täytyy pistää siis vähän pumpulia rasiaan, etteivät tuikut hölsky kuljetuksessa :D

Tuikkukortti ja muitakin vähän erilaisempia korttimalleja ohjeineen inspiraation lähteeksi löytyy täältä listattuna. Olisi pitänyt tehdä se Tri-shutter, mikä on  yksi mun lemppareista. Pöh.
12 kommenttia:

 1. Vautsit! Ihana kortti, tyylikäs toteutus ja mukava välillä nähdä vihreäsävyisiä joulukortteja :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukava jouluinen muistaminen kauniilla materiaaleilla. Heräsi kysymys, pumpuli täytetaineeksi, eiks tulitikkurasia mahtuis sisälle :):)

  VastaaPoista
 3. Vihreä sopii hyvin jouluun. Kaunis kortti.

  VastaaPoista
 4. Upea kortti! Ja stanssi on Sizzixin Tim Holtz-sarjan Reindeer Flight ;) Tuli meinaan hankittua vasta-aikoihin itselle kun niin tykästyin nähtyäni jossain noita porosia ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Piia täsmennyksestä :) No siksihän siis tykästyin tuohonkin - Timppa tekee loistavia stansseja!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis tuikkukortti, ihanat lumihiutaleet.. :)
  Kiva, kun olet jaksanut listata korttimalleista ohjeita! ;)

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis kortti! Ihanat värit.

  VastaaPoista
 8. Upea kortti ja poro on ihana :)

  VastaaPoista