keskiviikko 19. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #155 - Tylli/harso

 P*skiksen aiheena oli tällä kertaa harso tai tylli. Minä otin harson käyttöön. Nuo talven törröttäjät taiteilin taustapaperiin kyllä jo viikonloppuna askartelutapaamisessa, mutta nyt vasta niistä tuli valmiita kortteja.

Ylimmässä kortissa Nea Idean törröttäjät on embossattu ensin valkoisella kartongille. Kartongin reunoihin olen leimaillut harmaalla DI musteella lisää törröttäjiä ja sen jälkeen koko komeus on hierretty kahdella eri harmaan sävyllä. Paskiksen innoittamana surauttelin ompelukoneella reunat ja laitoin kuvan taakse harsoa. Kortista tein sitten telinekortin, koska näitä en ole pitkiin aikoihin tehnyt. Alaosaan tein samaan tyyliin harmaan pohjan ja teksti "joulurauhaa" sai lumihiutalereunuksen ja muutaman tekstikouhkeron reunaan. Kortti sai vielä muutaman stanssatun lumihiutalekoristeen kaverikseen sekä monen monta pientä tarrahelmeä. Sarjatyönä en kyllä tätä korttia halua toistaa, sen verran pientä piiperrystä noiden tarrahelmien asettelu on. Näkyvätköhän ne edes kuvasta...

Ja askartelutapaamisesa tämän taustan innoittajana toimi Ninarsku :) Ja tässä vielä loput törröttäjäkuvista tehdyt kortit - nämä ovatkin hyvin paljon yksinkertaisempia.
10 kommenttia: