maanantai 7. tammikuuta 2013

Haaste Timpan tyyliin - Bingo

 Lupasin, että vuodelle 2013 blogissa näkyy paljon enemmän kokeellista työtä :) Tässä on vuoden eka mixed media-työ. Tämän innoittamana voi käydä osallistumassa Timppa-haasteeseen KK-sivustolla!

Innoittajana tässä on Timpan lisäksi Finnabair. Työ on oikeastaan tuunaus alkuaikojen yksinkertaisemmasta työstä. Näitä ei kyllä heti tunnista samalta pohjalta tehdyiksi, mutta kyllä tarkkasilmäinen löytää vanhoja elementtejä tuolta taustalta.

Työssä on siivottu työpöytää pikkusälästä, sivelty paljon gessoa, tupsuteltu Perfect Pearls puutereita (vihdoinkin löysin näille täydellisen käyttökohteen), lisäilty alkoholimusteita ja Rangerin emali"ainetta". Tuo jälkimmäinen on tuntunut kortteilussa ihan turhalta aineelta, mutta NYT se on täydellinen raikastamaan raskaampaa värien käyttöni näissä töissä. Ai niin, kukat on ensin embossattu jämäsotkupulverilla ja sen takia PP kivasti helmeilee pinnalla....


4 kommenttia:

  1. Ei hitsi miten hieno työ! On tehnyt mieli koittaa jotain tällaista mutta en ole uskaltanut;) Sun blogisi on niin ihanan inspiroiva!

    VastaaPoista
  2. Tosi upea jamielenkiintoinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  3. Vau! Tätä piti tulla erikseen KK:sta kurkkaamaan. Mulle tulee tästä mieleen meren rannalle huuhtomat aarteet. Aivan mahtava!

    VastaaPoista