torstai 24. tammikuuta 2013

Skräppäystä Elenan tyyliin

Vuoroin vieraissa-haasteessa oli tällä kertaa taidokas Elena vuorossa. Haasteessa piti heittäytyä naiselliseksi, tuoda kerroksia, kukkia, koristeita ja helmiä ja harsoa työhön.

Siis apua - minun pääasiallinen skräppäys kohdistuu 6-vuotiaaseen miehen alkuun tai vaikkapa retkeilyharrastukseen :D No aihe on houkutteleva ja toin sitä naisellisuutta ja kukkasia työhön. Hämmästyttävää on, että työssä en käyttänyt kuin pohjaan kuviopaperia ja kaikki muu meni joko valkoisella kartongilla tai koristeilla. Kerroksellisuutta siis ei ihan niin paljon ollut.

Embossasin taustaan valkoisella muutaman ison jumbokukkasen ja kehystin kuvan kukilla ja koristeilla. Journaling kiertää kukkarykelmää. Otsikko on suoraan napattu arkista.

Hitusen sävytin mistillä kukkia ja kokeilin huiskia roiskeita sivuun. Pääosin roiskeet kylläkin jäivät työhuoneen lattiaan ja testini suihkia colorwashia ensin käteen ja siitä sitten työhön meni ihan katastofiksi. Colorwash muuten jää hyvin kiinni käteen - mulla oli sitten turkoosi kämmen pari päivää pesuista huolimatta. Todella kiva mennä töihin :D

5 kommenttia:

 1. Kaunis leiska! Koska oon ite asiakaspalvelussa, on pakko välttää mistejä parina edellisenä päivänä.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Blogisi sai minulta tunnustuksen:)

  VastaaPoista
 3. Upea! Kyllä tässä minusta on paljon kerroksellisuutta koristeilla, kaunista:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva rykelmä ja kaunis sivu!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea sivu, pidän todella paljon noista valkoisista embossauksista ja herkän värisistä kukista.

  VastaaPoista