keskiviikko 13. helmikuuta 2013

P*skarteluhaaste #175 - Maskaus

P*skiksen aika taas ja vuorossa oli haasteena maskaus.

Näin ensin sieluni silmin hienosti leimattua shakkiteemaa ja säädinkin huolellisesti noita nappuloita ja maskailin leimauksia piiloon ja lopulta sössin väritykset ihan kaameaksi. Rypistys ja roskiin. Ei musta tule ihan yhdessä illassa Päpsyä... Ei ollut enää intoa tehdä kaikkea uudestaan (eikä se nyt niin hieno kollasi ollut...)

Seuraavassa yrityksessä mentiin enemmän Puuhis-tyylillä. Tausta on maskin avulla sumuteltu (kaksi väriä ja maski on käännetty välillä) Dylusions-misteillä. Eli maskaus suoritettu toisin. Chocolade Baroquen shakkileimat on kiltisti leimailtu erikseen ja sumuteltu perfect pearlseilla ja ColorCoreilla/Dylusionseilla. Koristeeksi enää muutama timangi. Enempää ei tänään pysty. Minä harjoittelen sitä leimailumaskausta sitten toisen kerran vielä, joskus.

3 kommenttia:

  1. Ihanuus taasen. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle

    VastaaPoista
  2. Siis mä tulin katselemaan sun mixmedia tauluja kun Maikki kertoi että oli saanut sulta inspiksen. Ja sitten lueskelin näitä sun muita töitä ja nyt olen ihan sanaton tästä postauksesta ja viittauksesta minuun...kiitoksia kauniista sanoistasi :)

    VastaaPoista