keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kollaasi lokerikkoon

Kauniita pakkauksia ei voi heittää roskiin. Priman vanerikoristeet tulivat tälläisessä vanerisessa laatikossa ja päätin säästää lokerikon tuunausta varten.

Otin muuten lokerikon mukaan IS13-tapahtumaan, missä olikin riittävästi aikaa tuunailuun. Hyvässä seurassa tietty! Vieressäni istui Päpsy ja pöydän toisella puolella Kaisa sekä Mileksi. Meillä kyllä juttu luisti ja pitkään!

Tämä lokerikko on päällystetty ensin Paperilohikäärmeen Cosmic Shimmer kohopulvereilla. Väreinä käytin Arctic Black, Bronze Luster, Golden Luster, Silver Pearl. Käsittelin myös rasian reunat ja tuon ristikon päältä. Koristeina käytin omista varastoistani tarroja, erilaisia metallikoristeita ja muutaman lampun. Paperilohikäärmeeltä löytyy lamppuja muutamaa eri kokoa.

Metallikoristeiden värjäämiseen kokeilin itselleni ensimmäistä kertaa Rangerin Vintaj Patina-värejä. Keltainen ja musta löytyvät Retro Highway-setistä.

6 kommenttia:

 1. Wau. Mielettömän upea lokerikko.

  VastaaPoista
 2. Tästä kollaasista tuli tosi hieno, sen tekemistä oli kyllä hauska seurata. Oli ihan superkiva viikonloppu, kiitos seurasta! Otetaan piakoin uudelleen :)

  VastaaPoista
 3. Tästä tuli tosi kiva. Kyllä sen vaivan arvoinen kuinka hartaasti sitä kärvensit ja uhrasit yhdne mustetyynynkin.

  Aika meni kyllä siivillä, kuten aina hyvässä seurassa :)

  VastaaPoista