sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kaikki mukaan - Kesäpirtti 7.-9.6 Pirkkalassa!
Oletko jo varannut paikkasi tapahtumaan? 

Järjestän Anun Putiikkien kanssa 7.-9.6. Kesäpirtin Pirkkalan Haikassa, Haikan lavalla. Tiedossa siis ainakin mukavaa seuraa, paljon askartelua, haasteita... Seuraa tiedoitusta joko Facebookissa https://www.facebook.com/Askartelupirtti tai Pirtin blogissa.

Askartelua ja rentoutusta luonnonhelmassa. Aloittelemme perjantaina illansuussa ja lopettelemme sunnuntai-aamuna. Voit toki olla lyhyemmänkin ajan. Yöpyä emme valitettavasti paikanpäällä voi, mutta teemme parhaamme, jotta myös kauempaa tulevat pääsisivät yöpymään mahdollisimman lähellä tai hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Askartelemme hyvässä seurassa, syömme nyyttäriperiaatteella (makkaranpaistomahdollisuus on) ja la iltana mahdollisuus saunoa ja vaikka uida! Syömässä voi käydä muuallakin jos siltä tuntuu. 

Ohjelmassa on workshoptyyppisiä osittain ohjattuja hetkiä, joihin jokainen voi halutessaan osallistua. Näihin tulee erillinen materiaalimaksu. Voisimme järjestää myös halukkaille askartelutarvikkeiden vaihtotoria, jne... Ohessa alustava aikataulu.


Perjantai:
klo 15 Portit aukeavat Kesäpirttiin
klo 18 Koristejättikukkapaja by Anu (materiaalimaksu 5e)
klo 19 Kaffetauko ja iltahaasteen julkaisu
klo 23 Päivä päättyy
Lauantai
klo 9 Jatketaan kesäistä askartelua
klo 11 Samat materiaalit haastepaketti julkaistaan (materiaalimaksu 10e)
klo 13 Lounastauko
klo 15 Taustoja kortteihin embossaamalla paja by Puuhis (materiaalimaksu 10e)
klo 16 Kaffitauko
klo 18-21 Saunontaa ja makkaranpaistoa halukkaille
klo 23 Päivä päättyy

Sunnuntai

klo 8:30 Jatketaan kesäistä askartelua - tuunauspaja (materiaalimaksu 5e)
klo 10 Haastearvonnat
klo 10:30 Kesäpirtti päättyy ja toivomme ihanien askartelijoiden jäävän hetkeksi auttamaan paikkojen siistimisessä, koska näin olemme saaneet kustannukset mahdollisimman pieniksi tähän tapahtumaan. "Kun jokainen tekee jotain pientä apuna, niin homma sujuu hetkessä"... Vapaaehtoiset saavat pienen yllätyspussin kotiinviemisiksi, ilmoittauduthan etukäteen!


Anun Putiikit, Belles ja Teippitarha ovat menossa mukana pienellä valikoimalla, mutta päätarkoitus on askarrella ja nauttia elämästä!

Paikanpäälle pääsee autolla loistavasti, muuten vähän heikommin (Bussit numero 61 ja 62 tulevat Haikkaan, kävelyä kertyy noin 700 metriä), joten ilmoittautuessasi kerro tarpeesta kimppakyytiin esim. Tampereen keskustasta. Blogista löytyy vinkit majoittautumiseen...

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi askartelupirtti@gmail.com Viikonlopun hinta on 20€/osallistuja, sillä katetaan vuokra sekä mahdollisesti (riittävän ilmoittautujamäärän täytyttyä) pikkupurtavaa. 
Kuvat: pirkkala.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti