sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Villasukat ystävälle neonväreissä


Villasukat ovat sopivat pikkuvälipalat isompien töiden välillä. Erityisesti tälläiset perusraitasukat valmistuvat mukavasti bussissa työmatkalla tai television ääressä ilman että liiemmin täytyy ajatella yhtään mitään. Täytyy kyllä nostaa hattua "tehotikuttajilla", jotka kykenevät tekemään tälläisen sukkaparin päivässä. Minulla kyllä viikonlopun päivässä tulee yksi lyhytvartinen sukka ja sen jälkeen toisen sukan tekeminen alkaa tökkiä niin paljon, että siihen kannattaa varata aikaa useampi päivä.

Lankana on yhä Regian Fluormania ja harmaa raitalanka on Kirjopirkkaa. Näissä sini-vihreissä sukissa harmaa ei toiminut ihan yhtä kivasti kuin esim tässä pinkissä Fluormaniassa, mutta en usko että miespuolista sukansaajaa nämä nyanssit haittaavat yhtään. Tuli oikean kokoiset, se varmaan riittää :) Sukkiin meni tällä kertaa lankaa tasan 70gr.

Ja sitten taas jatketaan huiviprojektia....

1 kommentti:

  1. Upeat ja tuo lanka on herkkujen herkku

    Ihan piti tulla kiittämään. Neuvoit minua viimevuonna gesson hankinnassa ja erilaisten mömmöjen käytössä. Tein eilen valmiiksi elämäni toisen aukeaman art journal kirjaani, johon käytin neuvomiasi materiaaleja kaiken muun väritksen lisäksi. Kiitos siis paljon.
    Kurkkaa http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2015/02/art.html

    VastaaPoista