sunnuntai 9. elokuuta 2015

Liebster Award eli tunnustuksiaSain Muffin Dreams-blogista tunnustuksen. Kiitos siitä! Sain seuraavat kysymykset:

1. Lempikäsityötyylisi?

Juuri nyt neuloosi on taas iskenyt ja teen enemmän neuletöitä (johon lasken mukaan myös peiton virkkaamisen). Talvella varmaan taas paperiaskartelu nousee taas ykköseksi.

2. Mikä työsi on jäänyt eniten mieleesi?

Tämä on haastava kysymys. Käytän paljon tekemiäni villapaitoja ja huiveja, joten ne ovat toki aina mielessä. Askartelun saralta mixed media-taulut ovat mielessä, koska olen myös saanut ripustettua osan niistä seinälle. Nuo taulut ovat hyvin myös mieheni mielissä. Kuulemma kättä kun heilauttaa sohvalla, iskee ikävästi taulun tekstuuriin. Hyvin roskat ovat kuitenkin taulussa pysyneet :)


3. Mistä haet inspiraatiota?

Ystäviltä, blogeista ja raverlystä.

4. Suuritöisin tekeleesi?

Tämä neuletakki varmaan - jos ajassa mitataan. Se oli aika monta vuotta projektina. Vieläkin pitäisi tuunata sitä ja irroittaa hihat & lyhentää ne...

5. Epäonnistunein työsi?

Moppi!!! Ehdottomasti moppi. Askarteluystävät toki muistuttavat minua myös eräästä UTEE-taulusta :D

6. Oudoin materiaali, josta olet työsi tehnyt (tai suunnitellut tekeväsi)?

Mixed media-töissäni olen kyllä aika outoja materiaaleja eli roskia käyttänyt. Kyniä, yllärimunia, nahanpalasia, kangasta, pullonkorkkeja, jne...

7. Missä on työnurkkauksesi?

Minulla on ihan oma työhuone. Tässä on kuvia siitä ennen kesäloman muutosta. Nyt siellä (melkein) näyttää tältä. Taustalle on tullut vielä yksi neulekone eli huone ei ole valitettavasti yhtä avara. Lattialla olevat laatikot pitäisi prosessoida. (Ja huoneessa on yhä iso kirjahylly ja iso työkaluvaunu...)

8. Kenelle teet käsitöitä?

Lähinnä itselleni ja lapselleni (ja toki siipalle, jos hän jotain tarvitsee). Pieniä töitä (sukkia/tumppuja) ystäville. En tee tilaustöitä neuleissa, koska se ei kannata kulutetun ajan takia. Kortteja ja tauluja teen tilaustöinäkin ja myynkin ajoittain tehtyjä kortteja myyjäisissä.

9. Suurin käsityöhaaveesi?

Neuleiden saralla se olisi nykyaikainen mottoroitu ja ohjelmoitava neulekone. Sitten kun lottovoitto tänne saapuu...

Askartelussa taas olisi hienoa päästä käymään CHA-messuilla ja jonkun suuren staran (vaikkapa Timpan...) kurssilla.

10. Lempivärisit käsitöissä

Violetin väriset lankakerät aina vetävät puoleensa. Ei sille mitään voi. Nyt olen systemaattisesti tehnyt muutakin, kun toissa vuonna tajusin omistavani vain violettejä villapaitoja... Violetti korteissa on muuten tosi vaikea väri :)

11. Entä materiaali

Merinovillasilkki varmaan on ihaninta mitä maailmassa voi olla... Toki sukissa pitää valita langaksi jotain muuta - turvallista villaa nylonilla.Olen tylsä ja nyt en jatka haastetta. Mutta oli ihan hauska vastata tähän.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vastauksista, oli kiva lukea niitä. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mun vanha osoite Muffin Dreams ei enää toimi, sillä blogi vaihtoi nimeä ja osoitetta. :) Tässä uusi osoite: http://knittastic.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista