perjantai 1. tammikuuta 2016

Katsaus vuoteen 2015 - TOP neuleet


On aika katsoa takaisinpäin vuoteen 2015 ja valita onnistuineimmat neuleet. Lankavuosi meni shoppailumielessä hyvin. Mulla on I H A N I A lankoja. Tuntuu vaan, että aika ei riitä lainkaan tarpeeksi niiden tikuttamiseen ja lupaan pyhästi _hieman_ hillitä shoppailua ja vaatia, että puikoilta tulee myös jotain ensin ulos....

Kaikkiaan kulutin noin 5400gr lankaa (ja lisäksi keskeneräisissä on tikutettu noin 1400gr). En tunnusta teille vielä paljonko sitä ostin sisään :D . Tuolla lankamäärällä saa valmiiksi 2 kirjoneulesäärystintä, 5 pipoa, 7 huivia, 11 villasukkaparia, yhdet lasten sormikkaat ja kaulurin, 3 kämmekkäät, 2 tumput, jättituubin ja 5 pitkää villatakkia itselle. Keskeneräisissä on mm yksi peitto, lapselle villapaita ja itselle huivi. Suunnitteilla on mm villapaita itselle, huiveja enemmän kuin laki sallii ja mm yhdet pitkät kirjoneulesukat.

Mutta nyt sitten muutama omasta mielestä ihanin työ. Arvostelussa on otettu huomioon myös, kuinka usein vaatekappale on tarttunut mukaan...


Tämä huivi onnistui. Se on iso, ohut ja ihanan pehmeä. Eikä minua lopulta hirvitä tuo pitsireuna vaan se tuntuu kuuluvan kauppaan. Huivi on ollut monen monta kertaa päällä!

Kesällä ostin Zitronin lankaa lisää, hypistelin tovin kaupassa ja päädyin hankkimaan sitä villapaidan verran. Kotona mietin, että sävyssä on jotain tuttua ja hups. Samaa lankaa tuli ostettua kuin tässä huivissa. Villapaita pitäisi tehdä jossain välissä ensi vuonna tämän kaveriksi :)


Kerrosrivinousu ja Regian Fluormania-lanka. Yksinkertaista ja nopeaa, mutta nämä sukat saavat minut niin iloiselle mielelle! Tätäkin lankaa on vielä, joten suunnittelin tekevänä toiset samanlaiset varalle, pikkuisen pidempinä.


Näitä sukkia en juurikaan henno käyttää, mutta ihanat nämä ovat! Sukkien malli on täysin omasta päästä. Kirjoneuleet ovat aina olleet minulle vaikea juttu, mutta nyt nämä tuntuvat juuri oikealle haasteelle. Sukista on hyvä aloittaa, vielä en ole valmis kirjoneulevillapaitaan. Mutta eiköhän nuppi pimahda vielä jossain vaiheessa, ehkäpä loppuvuodesta?


En olisi uskonut, että Kappa-huivi olisi käytännöllinen vaan tein sen, koska "kaikilla muillakin on se". Ohuesta silkkivillasta tehtynä ja kun kesä oli mikä oli, niin tämä oli kesän suosikkineule. Suunnittelilla on tehdä ainakin kaksi kaveria keväällä...


Malabrigolle menetin sydämeni. Tämä neule on niin ihanan pehmeä ja se edustaa hillitympää väriskaalaa takkivalikoimistani!


Miksi nämä ei tullut mulle? Ihana lanka (Lanitum Ex Machina), mahtava väri ja kaunis kuvio. Toivotaan, että iskä käyttää! Samasta langasta tuli muuten tehtyä toinenkin lahja.


Tämä on se "energiaa elämään" villatakki! Se on tehty lähes kokonaan Suursuosikistani Väiskistä - Aurinkoa ja Ärjyä!

Tämän villatakin kohdalla menetin lopullisesti pikkusormeni lace-langoille. Tämä lanka oli ohutta Zauberball:ia ja koneella tehden aikaa ei mennyt niin kovin kauan. Pidän siitä, että takki on ihanan räväkän värinen ja ohuena se on monikäyttöinen.

Nämä joulukuun jämälankajoulukalenterivillasukat on niin pirteet! Jännä muuten, miten olen valinnut kaikki räväkimmän väriset työt tähän TOP-listaan :D

1 kommentti:

  1. Mä äänestän kanssa tuota ekaa huivia!
    Olet sä kyllä tuottelias, ihailen!
    Mä kanssa aloitin just kirjoneulesukat, haastan itseäni. Muuten vuoden teemana on uusiokäyttö, eli vanhojen neuleita purku, tuloton kun olen :-)

    VastaaPoista