perjantai 8. tammikuuta 2016

Virkkaus: Projekti Peitto: viikot 14 ja 15Joulunaika sai aikaan innostuksen kipinän jälleen peiton teossa. Taitaa olla myös niin, että minulla on ollut enemmän vapaa-aikaa. Viikoilla 14 ja 15 rivejä oli yhteensä vain 7, joista yksi oli popcorn-kukkasia. Painoa työllä on 104 kerroksen jälkeen 1357gr eli painoa on tullut aika tarkkaan 200gr. Se tarkoittaa lähes 30gr kerrosta kohti. Sain myös kerroksella 103 kulutettua taas muutaman gramman inhokki-ruskeata. Sama violetti-ruskea raita tulee toistumaan myös tulevilla kierroksilla.

Päädyin myös aloittamaan viimeisten viikkojen suunnittelun. Punnitsin kaikki langat, mitä olen varannut työhön ja suunnittelin viikkojen 16&17 ja reunuksen kokonaisuuden värit. Lisäksi kävin ostamassa kaupassa lisää turkoosia ja tummaa pinkkiä sekä Millalta nappasin mukaan vaaleata violettiä ja turkoosia. Eiköhän näillä (1200gr vähintään...) selvittäisi loppuun asti.

Tulevilla viikoilla on yksi leveämpi kokonaisuus, mihin pitää olla vähintään 150gr samaa väriä (käytännössä joko valkoinen, tumma violetti tai turkoosi) ja haluan myös että viimeiset 8 kerrosta reunusta tulee näteillä väreillä (jotka myös riittävät rivin loppuun asti). Näiden väliin jää sitten ne omaehtoiset lisäkierrokset. Muistilapulle on nyt varattu virallisten kierrosten värit ja kaikki niiden välillä menee sitten enemmän tai vähemmän kuluvan päivän fiiliksillä. Kuviot nappailen aikasemmista riveistä ja toiveissa on ainakin popcornia ja viuhkaa. Lisäksi salainen suunnitelma on ujuttaa mukaan yksi psykedeelinen väri ja jännityksellä katsotaan onnistuuko se vai meneekö purkuun... Jäljellä on nyt 16 virallista kierrosta ja varmasti omia kierroksia täytyy tehdä ainakin 20. Tavoite on tehdä loppurutistus eli 5 viikkoa loppuun.


Ohje viikolle 14 ja ohje viikolle 15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti