maanantai 21. marraskuuta 2016

Joulumaratooni 7&9


Joulumaratooni lähestyy loppuaan ja mulla hiipuu vauhti. Tässä kuitenkin tuplapostaus kahteen haasteeseen eli numero 7 (kaksi paperia ja nauha) ja 9 (nuotti, naru ja piparkakku).

Haasteen 9 kortti on ihanan sävyinen ja siksi sen voikin esitellä ensin. Kiva uutuuspaperi taustalla, ruskealla archival inkillä nuottileimailua (tosin nuottileima oli pakko hakea takaisin kirppiskasasta, onneksi kukaan ei Pirtillä sitä sittenkään ostanut :D ) ja Chocolade Baroquen kuusileima valkoisella embossattuna, Mixed Media INX:iä päällä ja ne pakolliset piparkakkunapit.

Haasteen 7 kortti onkin sitten tuplautunut omalla haasteella käyttää Tarulta saamaa joulunauhaa ja jämäjoulupapereita. Kaveriksi toiseksi paperiksi ihan valkoista jämäpaperia lumihiutaleena ja taustassa on valkoista embossausroisketta. Learn to self- ensin roiskeen kuumennus ja sitten vasta paperin kiinnitys korttiin - meinasi korttikin samalla käpristyä kun kuumentelin valmista korttia... Tunnustettakoon, että ei oo ihan mun tyyliäni, mutta jälkikasvu taitaa saada nämä kortit kavereille annettavaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti