lauantai 20. huhtikuuta 2019

Neulonta: Pinkit säärystimetOlen löytänyt uuden rakkauden säärystimiin. Näihin kaksinkertaisella fingering-langalla tehtyihin kapistuksiin upposi kaikennäköistä lankaa. Pinkki on oikeastaan kahden pinkin langan risteytys - sain näin ne parhaiten riittämään - lankaa kahdesta vyyhdistä ei jäänytkään kuin pienet nöttöset. Harmaa lanka on Maikkiksen värjäämää ja en alussa uskonut että se riittäisi kaksinkertaisena ja otin kaveriksi hieman mustaa Kirjopirkkaa ja Teeteen silkkivillaa 2-4kertaisena. Lopputulos oli kyllä, että lanka olisi riittänyt, mutta laitetaan loput johonkin muuhun työhön.

Säärystimet olivat pitkän kaavan mukaan, sillä olin jo tekemässä kumpaankin loppuresoreita, kun tajusin että toisen säärystin oli kapeampi kuin toinen. Olin tehnyt toiseen alussa enemmän lisäyksi resorin jälkeen. Ei siinä muu auttanut kuin purkaa... Silmukoiden laskeminen on yliarvostettua. Pöh.

Resori polvien alta on hieman turhan löysä näillä legginseillä, mutta yleensä näitä käytetään paksumpien housujen kanssa. Mikäli löysyyttä on silloinkin turhan paljon, ajattelin usuttaa tuonne resoriin muutaman ohuen kuminauhan pitämeen reunan ryhdissä.

Seuraavaksi pitäisi tehdä itselleni villasukkia (olen hajottanut useammat sukat kuluneena talvena) ja jatkaa yhtä domino-huivia loppuun. Huivi taitaa lähteä mukaan konfferenssireissuun - toivottavasti matkalla saan sitä paremmin edistettyä. Samalla yritän visioida uusia villatakkeja. Langat olisi muutamaan takkiin kunhan se punainen lanka löytyy!

Paino: 265 gr
Vuonna 2019 valmistuneisiin töihin käytetty lankaa yhteensä: 1376g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti