lauantai 18. toukokuuta 2019

Neulonta: Onko tämä huivi vai peitto?


Rikotaampa hieman blogihiljaisuutta. Uutta neuletta ei ole tullut pitkiin aikoihin valmiiksi, koska olen rintarinnan tehnyt kahta työtä valmiiksi  - tätä valtavaa huivia ja eräitä kirjoneulesukkia (liiallisen työkuorman kera). Nyt kuitenkin yksi ikuisuusprojekti on vihdoin valmis.

Minulla on ollut haasteena tehdä jotain ostamistani neulekirjoista. Nyt Kerroksia-kirja on korkattu, sillä otin sieltä idean Domino-neulepintaan. Ainaoikean inhoajana tein neliöt oikealla neulepinnalla. Minä ja Domino emme tule muuten toimeen yhdessä, ihan rasittava idea tuhota jämiä. Ehkäpä se toimisi paremmin jos lanka olisi supervärikästä ja sillä yhdellä langalla siirtyisi neliöstä toiseen. Aloitin neliöt siis viime kesänä, tuskastuin ja jätin kesken. Nyt sisuunnuin, päätin rajoittaa neliöiden määrää ja tehdä vain ison reunuksen ympärille.


Positiivista huivissa on, että sain upotettua siihen useita keriä erilaisia lankoja turkoosi-vedenvihreä-petrooli-värimaailmasta. Alpakkalangat siellä täällä tekevät siitä suloisen pehmeän, Väreillä leikittely rivin pituisina kerroksina blendaa eri keriä mukavasti yhteen ja kokonaisuus oli rajusta dominosta huolimatta ihan jees. Tämä pääsee pikkuhuiviksi telkkarisohvalle.

Nyt tuli huiville rittävästi kokoa :) Höyryttelin sen vain sileäksi, pingottamalla se olisi todellakin shlanket...

Paino: 337 gr
Vuonna 2019 valmistuneisiin töihin käytetty lankaa yhteensä: 1713g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti