lauantai 16. heinäkuuta 2011

KaveruksetFarm Fresh Friday haastoi käyttämään kahta tai useampaa leimakuvaa. Mulla nuo Greeting Farmin leimojen määrä on kyllä kovin vähäinen (kokonaiset 5 kappaletta omia ja muutamia leimakuvavaihdosta saatuja), joten yhteensopivia ei ole kovinkaan monta. Näitä merirosvoja on käytetty monta kertaa, mutta yhä ne minusta ovat kivat!

Papereina October Afternoon ja jotta sain taas käytettyä Paljon silppua, niin tein hieman erilaisen korttipohjan perinteisen neliön sijaan. Mitat ja taitokset omasta päästä ja jatkossa kannattaa kyllä käyttää neljää taitosta kolmen sijaan, jotta kortti pysyisi tukevammin pöydällä seisomassa. Väreissä yritin pidättäytyä keltaisessa, valkoisessa ja vaaleansinisessä/turkoosissa.

Koristeina oli tytöllä pyöryläkukkia, joissa käytin helminauhaa, nappeja ja muutamaa kiehkuraa. Poika pääsi onkimaan kaloja ja kaivoin varastoista vielä tuollaisen korinmuotoisen koristeen kaveriksi.

Kalat muuten innostivat omaa jälkikasvua tekemään itselleen akvaarion, joka varmaan valmistuu tänään... Arvatkaapas mikä saa kylmiä väreitä selkään? No se kun työhuoneessani on pieni termiitti vapaana askartelemassa, joka vaivihkaa kyselee paperintaitteluista muina miehinä ja sitten yhtäkkiä tajuat että joku on käyttämässä rakasta BigShottia. "Äiti älä huolehdi yhtään, kyllä mä osaan..." Täytyy varmaan lopettaa tämä tietokoneen näpyttely ja mennä oikeasti vahtimaan!

6 kommenttia:

 1. hurjan hieno kokonaisuus: paperit, kuvat, taittelut, koristeet ja kaikki!

  VastaaPoista
 2. Huima kortti! Hieno taittelu ja paljon yksityiskohtia, upea! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat herkkuvärit ja niin siistiä ja selkeää jälkeää. hieno kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Oijoi, aivan älyttömän ihana!

  VastaaPoista
 5. Mahtava kokonaisuus! Todella suloinen ja monimuotoinen!

  VastaaPoista