torstai 7. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #98 - Luonnos

 P*skiksen tie oli kivikkoinen tällä kertaa. Päätin yhdistää Samat materiaalit-ringin matskut tähän haasteeseen ja homma ei meinannut yhtään mennä putkeen. Jälkikasvu ei ymmärrä kommenttia "äiti tarvitsee nyt hieman rauhaa, voitko olla omassa huoneessa. Hiljaa." Vaan korvanjuuressa kuuluu tauoton pulina... No alun sentään sain tehdä ihan rauhassa ja olin tyytyväinen ideaani käyttää "negatiivikehys"-palaa tuossa kuvan alla.

Sitten iski paha materiaalivalintafiba, minkä päätin puskea läpi harmaan kiven... Nuo kirjaimet ovat liian ohuesta paperista stanssattuja ja muutenkin sen laatu ON huono. Käsittelin niitä ensin glossylla ja yritys irroittaa kirjainta kuivumasta johti ihan hirveisiin möykkyihin. Tarratipat kuorivat kerroksia muutenkin ohuesta paperista, glossy oli hieman vielä kosteaa ja suusta pääsi ärrimurreja. Survoin viimen kovanonnen kirjaimet glossyllä korttiin ja O-kirjain meni liian ylös. Siinä oli muuten se ainoa liimatippa, joka tietty jumahti kiinni heti. Eli sinne jäi, kun kirjaimet hajoavat jos niitä yrittää siirtää... Vähän lisää glossyä korjaamaan tai tuhoamaan tilannetta ja siinä olkoon kortti. Hävisin taiston.

Materiaalit siis Timppaa (paperit, kirjainstanssit, negatiivistanssi), paitsi kukat on tehty Marianne Designin stanssilla. Tässä vielä kokonaiskuva kokoamastani paketista. Siitä saan vielä tehtyä toisenkin kortin...  Ringissä on siis Piia ja Jasu.


Ja vielä se p*skiksen luonnos. Minulta jäi pois yläreunan pikkukoristeet.

h

4 kommenttia: