perjantai 22. heinäkuuta 2011

Poikakortti

Lisää Greeting Farm kortteja tässä tulossa... Keskiviikkohaasteessa oli valmis luonnos, jonka pohjalta tein tämän kortin October Afternoonin papruilla. Kun tavallisesti näistä korteista tulee aika tuju paperipläjäys, niin kokeilin hieman rajoittaa edes värejä - papereita on sentään neljä erilaista. Väritin leimakuvan vain harmaan eri sävyillä promarkereilla ja muuten väreiksi tuli kellertävä valkoinen, vihreä ja musta. Minä tykkään lopputuloksesta. Muut koristeet olivat vain lyhyet pätkät nauhaa ja pari vihertävää nappia sekä tusseilla tehdyt feikkiompeleet. Tekstit jätin vielä pois, jotta korttia olisi helpompi käyttää jatkossa.

Hieman alkaa olla haasteita valmiiden korttikasojen kanssa - niitä alkaa olla liikaa. Pitäisi oppia lähettelemään enemmän kortteja ystäville tai sitten ehkäpä myymään niitä kirpparilla tai blogin kautta. Tosin blogiani taitaa lukea vain korttiaskarteluun hurahtaneet ihmiset, joilla korttituotantoa taitaa riittää omastakin takaa :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kortti! Tuo leima on niin söpö!

    VastaaPoista
  2. tämä ja edellinen näyttävät hurjan kivoilta, taitaa sopia sulle aika hyvin noi leimasimet! pitäisikö sun mennä vaikka myymään kortteja amalian toripäivään elokuussa :)

    VastaaPoista
  3. wwwwaaauuuu!!! UPEA kortti!!! mahtava kokonaisuus!!! eipä oo mulle tullu ees mieleen värittää tuota iania yksiväriseksi, kiva idea, pitää testata... =)

    VastaaPoista