lauantai 10. syyskuuta 2011

Onnea uuteen kotiin!

Sinellin Kuukauden korttikisassa oli aiheena "Onnea Uuteen Kotiin!" .  Ihan kiva aihe ja tiesin heti, että linnunpöntöllä mennään eteenpäin. Ajatuksena kyllä ensin oli tehdä pöllöjä ja avaimia siihen, mutta lopputulos oli tälläinen. Johtui myös siitä, että kadotin työpöydän syövereihin ne avaimet, mitä sinne piti laittaa  :D Tyylikin muuttui timpparouheasta (alkuperäinen suunnitelma) vintageromanttisemmaksi. Resepti näkyy selvästi: Stanssattuja kuvioita, musteella sutattuja reunoja, hitunen helmiä eikä yhtään kuviopaperia. Hieman enemmän piti minun leimailla, mutta nyt lopulta ainoastaan pöntössä pohjalla oli nuottileimasimella hennot kuviot. Lopulta näissä linnuissa ei lisäkuviointi oikein iskenyt. Kortti on kaksiosainen ja taas omasta päästä leikelty akvarellipaperista.


Ihan tyytyväinen olen kokonaisuuteen. Cosmo Criketiltä löysin nuo "handwriting" tiny type kirjaimet, joissa tausta on läpinäkyvä - tykkään kirjasimesta ihan kympillä, näitä täytyy saada lisää.

6 kommenttia:

  1. Tämä on aivan ihana !! niin sopivasti kaikkia koukeroita eikä kamalasti väriä, näin tämän jossain muuallakkin oliskohan ollut Sinellin korttikisassa, jospa saisin päättää niin tämä voittaisi :)

    VastaaPoista
  2. tämä on upea..todella ihanan vaalea, ihania yksityiskohtia hillitysti. Kertakaikkiaan mahtava, kuten blogisi. Minulla on sinulle jotain blogissani:)

    VastaaPoista
  3. todella upea ja kekseliäs kortti! aivan ihana värimaailma ja todella tyylikästä runsautta, tykkään hurjasti!

    VastaaPoista