torstai 8. syyskuuta 2011

P*skarteluhaaste #107 - Clean & Simple


P*skis sujui tällä kertaa monen kortin voimin.  Yritin pidättäytyä tarkasti Clean&Simple teemassa ja päädyin lopulta tekemään nuo golffarikortit valkoiselle kartongille. Leimaus suoraan korttiin ja hieman väriä päälle. Pieni miinus oli paperin soveltuvuus tusseille ja pitääkin sisäsivulle tehdä joku pieni naamiointi, koska väri meni hieman läpi. Nämä kortit voisivat olla tyyliltään oikeastaan hyvinkin miehelle sopivia - selvästi ainakin oman siipan makuun sopii minun vähemmän hörselöiset kortit. Artin golffarileimasin tarttui mukaan kirppikseltä. Kirppikseltä onkin tullut tehtyä viime aikoina hirvittävästi ostoksia. Vino pino leimasimia odottaa testiä.

Alunperin suunnittelin tekeväni joulukortin ja sellaisen teinkin ensin. Halusin kokeilla, saako noista nykyään hyljeksimistäni perus A6 korteista mitään aikaiseksi ja minulle kun oli jäänyt jemmaan todella perusvärejä - punaista ja vihreätä. Taitoin pohjan läppäkortiksi, tarrakirjaimet, leimaus vihreälle pohjalle ja valkoisella kohovärillä embossaus + nauhat. Mutta eihän tää lopulta mikään Clean&Simple ollut, joten tein uudet kortit... Ja ei, en pidä värimaailmasta. Kyllä vihreää ja punaista on kivempiakin sävyjä kuin nämä tiimarivärit.

 

9 kommenttia:

 1. Upeat golffari kortit, toi leima on tosi hyvä!

  VastaaPoista
 2. Mainiot nuo golffarikortit! Tiimarin korttikartongit ovat aikalailla sävyissään puhtaita, kirkkaita värejä. Ne kestävät kuitenkin hyvin esim. akryylimaalin (kulta, hopea, valkoinen) päälle tuputtamista ja silloin niiden käyttökin on monipuolisempaa.

  VastaaPoista
 3. Komioita kortteja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. loistavat tyylikkäät nuo artti-kortit!!! kaunis joulukortti!! =)

  VastaaPoista
 5. Hitsi, että osaakin olla mageet noi golffarikortit, mä tykkään!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Ompas ihanoita molemmat golffarit! ;) Oon kans väritellyt suoraan korttipohjaan välillä, eikä mun mielestä haittaa, että tussi pukkaa läpi. Kuuluu asiaan kun on kunnolla väritetty ;D

  VastaaPoista
 7. Onpas onnistuneet kivat kortit.

  VastaaPoista