keskiviikko 21. syyskuuta 2011

P*skarteluhaaste #109 - Kraft + 2 väriä

Kolmas kerta todensanoo. Ei mene tänään kaikki putkeen korttien väsäämisessä. P*skikseen on kovasti yritetty tehdä korttia ja tämä on päivän kolmas. Joku korttijumi on päällä ja millään ei oikein tule kivoja ideoita kortteihin. Mutta nyt annoin periksi ja tällä mennään.

Aiheena oli siis kraft ja kaksi muuta väriä, mitkä minulla ovat keltainen ja harmaa - ihan poikkeuksellinen yhdistelmä. Se vaan tuli tuosta paperista, mikä oli rantautunut kylkiäisenä minulle. Tykkäsin raidoista ja päätin rutistaa siitä kortin. Yhdistin maskaamalla kaksi leimaa: WOJ:n lahjat ja Greeting Farmin Ianin, jotka värittelin harmaan eri sävyillä ja hitusella keltaista. Aavistus harmaata mustetta kuvan reunoissa. Väärää harmaan sävyä. Onnea teksti leimattiin harmaalle pohjalle.

7 kommenttia:

 1. Mielestäni oikein onnistunut kortti. Poikkeuksellinen väriyhdistelmä on hyvinkin toimiva!

  VastaaPoista
 2. Minusta tää on oikein kiva! Tuo väriyhdistelmä toimii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Selkeä ja nätti kortti, musta ihan nappisuoritus! :)

  VastaaPoista
 4. Kivahan toi sun korttis on, olet liian kriittinen itsellesi. Maskaus onnistunut hienosti, kivan "erikoiset" värivalinnat, kokonaisuus siis toimii!!!!

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään tästä, värit on kivat ja koko kokonaisuus on hyvä. Sun tarvitsee varmaan katsoa korttiasi tarkemmin, että näet sen, mitä mekin ;)

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 7. Tykkään minäkin!! Kahden leimasinkuvan yhdistäminen on onnistunut hienosti.

  VastaaPoista