maanantai 5. joulukuuta 2011

12 Tags of Christmas - #4


Tämänkertainen tuotokseni on kaukana Timpan originaalista. Tekniikka oli kuitenkin aivan mahtava ja minun täytyy tehdä tällä tyylillä vähän taustoja varastoon - tunnelma näissä on aivan mahtava! Pidän tälläisestä sävyillä leikkimisestä kovasti. Tekniikka on selitetty Timpan blogissa.

I love this Tim's technique even my tag is far far away from his original. I plan to utilise it when I make backgrounds for cards.

Päivä päivältä tunnen, että tuo Distress Ink Picket Fence stain on ihan must juttu. Näissä olen yrittänyt selvitä akryylimaalilla, mutta se ei sulaudu ihan yhtä näppärästi DI-musteiden kanssa. Saan kyllä tällä erittäin helmiäishotoisia papereita :) Lisäsin tuohon tagiin muovikalvolle painetun joulutervehdyksen vielä lisäksi, joka on leimattu Stanzonin musteella. Se tuntuu olevan paras muste omasta mielestäni kalvolle leimatessa.
 
Materiaalit:
Paperit: Akvarellipaperi, valmiit Timpan grungeboardkuviot (lumiukko)
Stanssit Sizzix Tagi-stanssi Timpalta, Sizzix Snow Flurries (lumihiutaleboordi),
Musteet: Distress Ink faded jeans, weathered wood, chipped sapphire ja tumbled glass. Acrylic Paint Dabbler Pearl, Perfect Pearls Mist Blue Rasperry, Stazon muste (tumma harmaa)
Leimasin: Tekstit Finnstamperin, lumihiutaleleimasin ja Tim Holtzin leimasinsetistä kiehkura
Muuta: Glossya, Crackle paint, nappeja, kulkunen, pellavanarua, paperinarua, muovinen pakkauskääre, klips, Promarkerit


1 kommentti:

  1. Love your tags!! And the snowman is so cute! Most of all I like the backgrounds!

    VastaaPoista