torstai 22. joulukuuta 2011

Peppi Pitkätossulle sukat

Jotta elämä ei olisi liian mustavalkoista... Ystäväni toi minulle Viron reissulta villalankoja (aade lõng) ja olin etukäteen ihastunut tähän sateenkaarenväriseen vyyhtiin netissä. Livenä värit olivat kyllä mahtavat. Ihan sukkalangaksi lanka ei ole parhainta, sillä värit vaihtuvat hitaasti ja minullakin oli pitkistä varsista huolimatta kaksi eri väristä sukkaa :) Resorit on tehty muista jämälangoista ja muuten tuo sateenkaarilanka on kaksinkertaista näissä sukissa. Lankoja on vielä jäljellä toinen vyyhti ja tästä vyyhdistä vielä hitunen, mitähän niistä tekisi?

Hihittelin kyllä tässä näitä sukkia kuvatessa, että blogini lukijat saavat minusta aika boheemin kuvan. Neulepostaukseni ovat olleet sangen värikkäitä. Totuus kyllä on, että en ole niin värikäs persoona, mutta erityisesti tänä syksynä olen tuskastunut kauppojen  valikoimaan ja tehnyt itse sitten aivan päin vastoin. Täytyyhän niille mustille neuleille ja housuille olla joku vaihtoehto siellä vaatekaapissa. Aikaisemmat villasukat olivat minulla tylsän harmaat.

6 kommenttia:

 1. Villasukilla on just hyvä tuoda väriä elämään, vaikka muu asu olisikin sitä mustaa :) Upeat sukat!

  VastaaPoista
 2. Sun täytyy liittyä ravelryyn, siellä on paljon hyviä kuvia ja ideoita aiheesta. Huiveissa toi lanka toimii erittäin hyvin, varsinkin raidoitettuna valkoisen, harmaan tai mustan kanssa.

  VastaaPoista
 3. http://knittingoncloudix.blogspot.com/2011/08/rainbow-striped-study-shawl.html

  VastaaPoista
 4. Mahtavat sukat! :o)
  Ja muitakin hienoja askarteluja täältä löytyy.

  Hyvää Joulua sinulle! :o)

  VastaaPoista