sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Paperilohikäärme DT: Lisää POP-tunnelmaa: Kaunis nainenViikot ovat jo vierähtäneet Leimailutaivaasta, mutta vielä tapahtuma on kirkkaasti mielessä. Tein tämän työn lähes valmiiksi demoilessani siellä.

Työssä on käytetty pohjalla Gessoa ja  Dina Wakleyn akryylimaaleja: Magneta, Blackberry, Lemon ja Tangerine, Akryylimaalit on levitetty sormella. Taustelle on leimatty Wakleyn Textures-leimoilla sekä Tim Holtzin leimoilla (harmaa ja musta Archival Ink),

Kaunotar on tehty sapluunan läpi Shake-maalitussilla (koko fine 2,5mm). Kapeakärkisellä maalitussilla voi piirtää lähes mille tahansa pinnalle: paperille, puulle, lasille, posliinille, nahalle jne. Se sopii erinomaisesti tarinointiin maalattujen taustojen päälle. Vesiliukoinen muste kuivuu vedenkestäväksi ja haalistumattomaksi. Väri on uskomattoman peittävä, yhdellä vedolla saa kauniin pinnan.

Reunat käsittelin violetilla Gelatos-puikolla.

----------------------------------------------------------------------------------

Oletko katsonut jo Paperilohikäärmeen kurssitarjontaa tälle syksylle? Pidän "sormet maalissa"-kurssin tähän samaan tyyliin lauantaina 11.10. klo 15-18. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia: