maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lankaostoksilla Dublinissa
Vaikka viime viikko kuluikin täysin patikoinnin merkeissä Irlannin tuulessa ja tuiskussa, Reissuun kuuluu aina piipahdus paikalliseen lankakauppaan. Tällä kertaa langat löytyivät viimeisinä päivinä, kun pääsimme shoppailemaan Dubliniin. Ennakkoon olin googletellut vaihtoehtoja ja kaupungin keskustasta löytyikin This is Knit lankakauppa persoonallisesta pienestä kauppakeskuksesta.

Mukaan tarttui, köh, kilo lankaa. 5 kerää Malabrigo Socksia villapaidaksi (Violetti Abril on aika herkku väri), pari vyyhtiä Lace-paksuista Fyberspates-lankaa (puolet silkkiä) pinkkiä ja petroolia, vyyhti Hedgehogfibers-lankaa (siniturkoosia) ja Irlannissa kun oltiin, niin täällä värjättyä Coolree-lankaa (sinivioletti, tässäkin langassa oli puolet silkkiä).


Saapa nähdä, mitä näistä syntyy. Ostolakko (tai hidaste) toivottavasti pitää kohtuu hyvin Kädentaidot-messuille asti. Minulla on nimittäin langat ainakin kolmeen villapaitaan, useampaan huiviin eli puikot voisivat taas viuhua tiukempaa. Matkalla tuli neulottua huivia vain jokunen rivi lentokoneessa... Kävelykilometrejä tosin tuli reissussa 130km vastapainoksi kännykän mittarin mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti