sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Tunnelmia Matkalta Luovuuteen 2


Viikko sitten järjestivät Minna ja Elina toisen kerran Matkalla Luovuuteen-tapahtuman Turussa Bore-laivalla. Ensimmäinen kerta oli niin mahtava, että pitihän sinne lähteä vaikka kotona ehti vain muutama päivä piipahtaa Irlannin reissun jälkeen (miksi kaikki reissut ja menot ovat samaan aikaan?).

Matkaseurana minulla oli jälkikasvuni, joka kaikista ennakko-odotuksista ei lainkaan kyllästynyt askartelu- ja naisvaltaiseen seuraan kolmen päivän aikana. Tuossa samassa asennossa tyyppi naputti tietokonetta tunnista toiseen.... Takuuvarma resepti jatkossakin.


Starttasin reissulle tuttuun ja turvalliseen tapaan Millan kanssa ja kiersimme matkalla taas Dekoreten kautta hakemassa ennakkotilauksia ja tekemässä pienet omat ostokset. Perillä seuraan tuli loputkin loharin poppoosta eli Maikkis, Kaisa ja Piia.
Viikonloppu kului nopeasti Natalie Kalbachin ja Birgit Koopseenin kursseilla mixed median ja art journalin lumoissa. Birgitin kurssilla olikin ollut aikaisemmin jokunen vuosi sitten Intohimona Skräppäyksessä.


Innostuin kirjansivujen käyttämisestä Art Journalissa, kaavapaperista ja mm neonväreistä (joita olen pitkään karttanut..). Muistin reissun jälkeen, miksi on tärkeää vahata sivut (kun riivin kiinniliimautuneita sivuja irti toisistaan). Kesällä on taas tiedossa gellisessioita, kunhan kesäloma taas alkaa ja ilmat ovat lämpimiä. Näitä nimittäin on niin ihana tehdä terassilla...

Tässä jotain aikaansaannoksiani. Vaikka ehkä ihan uusia juttuja ei tullut niin paljon - olen leikkinyt gelliplatella niin paljon, Viikonloppu oli kuitenkin erittäin inspiroiva ja keltaisille lapuille tuli muistiin monta uutta aihetta kirjaseeni. Ja kun kolmas luovuusmatka alkaa, olen varmasti mukana.


Ohessa muutamia tunnelmakuvia matkalta. Lisää reissukuvauksia ja postauksia löydät mm täältä:

Seija 1
Seija 2
Lena 1
Lena 2
Maikkis 1
Maikkis 2
Minna
Heli
Ansku
Jehko
 Merkku1 kommentti:

  1. ♡♡♡ kiitos siullekin seurasta ♡ hyvä seura, parempi mieli :D

    VastaaPoista