sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Neulonta: Matkalla neuloessa aina tapahtuuMitä niksipirkkavinkkejä sinulla on reissuneulomiseen? Itse neulon niin bussissa kuin junassa (kuin pysäkilläkin) ja eihän nuo ihan kommelluksitta aina käy. 

Kuluneella viikolla olen kontannut silmukkamerkkiä Pendoliinossa. Merkki löytyi lopulta juuri ennen Helsingin päärautatieasemaa piiloutuneena syvältä penkin alta. 

Olen oppinut myös pitämään kerät pussissa (koska junan jarruttaessa irtokerä pyörii kivasti aika kauas penkkien alla). Vähän riippuen tilanteesta minulla on käytössä nämä mustat pikkupussit tai isompi avonainen kassi. Pikkupussiin mahtuu sukka lankakerän kanssa ja isompi työ esim huivi tai takki vaatii kassin. Missäneuloimmekerran-blogissa oli ihana sukkapussi-vinkki. Samaisesta blogista löytyy myös tämä projektipussukka, jota itse olen myös miettinyt toteuttavani. Nykyinen pikkupussi on oikeasti kuulokkeideni suojapussi :) (Mutta koska kuulokkeet ovat aina korvilla, niin pussihan on vapaa muuhun käyttöön...)

Yritään oppia pikkuhiljaa rauhallisuutta silmukkastoppien irroittelussa, sillä kuminauhaversio on kuin ritsa ja se lentää hyvin kauas bussin käytävällä... Pyöröpuikko taitaa olla siis turvallisin työväline matkassa. Tekevälle sattuu, mutta mitäs itse olet oppinut välttämään reissussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti